Golden retriveres kérdés?
A kedvenc fajtám a golden retriver, sokat olvastam róluk, és minden elvárásomnak megfelelne ez a fajta! Okos, türelmes, könnyen tanul, barátságos, szereti a gyerekeket!
A kérdésem az lenne, hogy a 101 nagykutyában azt mondták róluk, hogy ők felenek a kutya harapások nagy százalékáért! Ezen kicsit kiakadtam, mert még soha nem láttam még agressziv goldent. Azt is tudom, hogy rossz neveléssel minden kutyát el lehet rontani, még egy goldent is, de szerintem ez akkor is túlzás! Aztán elgondolkodtam azon, hogy ez a sorozat Amerikai, és Amerikában minden 2. háznál golden van, és lehet a túl szaporodott egyedek miatt lett ilyen a kutya! De lehet csak Amerikában lettek ilyenek, vagy mi a véleményetek erről? Én eddig azt hittem a golden egy barátságos fajta és hogy nem agressziv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!