Hol vannak olyan kutya felszerelés boltok, ahol nem méregdrága minden?
Kutyahordozó táskát szeretnék venni. Nem (NEM) olyat, ami ilyen "egyszerűbb" fajta, kilóg belőle a kutya feje, és az a nyílás nem zárható, tehát nem ilyet szeretnék:
Hanem olyat, ami rendes emberi táskának néz ki (nem ordít róla, hogy kutya van benne), és van a fejének nyílás, de olyan becipzározható, nem muszáj mindig kilógnia a kutya fejének, értitek. Valami ilyesmi:
Azért nem olyat szeretnék, amit először linkeltem, mert az túl meleg így nyárra, és ha mondjuk bemennék egy boltba, akkor nem tudom "elrejteni" a kutyát, és a kutyatáskát szimpla táskának álcázni. :D
Mostanában sokat kéne vinnem magammal a kutyámat, de vannak olyan környékek, ahol inkább csak a táskában vinném feltűnés mentesen. (8., 9. kerület...) Volt már, hogy ci.ányok el akarták venni a kutyámat, nem szeretném, ha ez megismétlődne.
Szóval van ötletetek? Hol lehetne normális áron venni ilyen kutyahordozót?
Amit másodjára linkeltem, az kb 7-8 ezer forint, de vidéken, én meg Budapesti vagyok. A maximum összeg olyan 10 ezer forint, de örülnék, ha annál kevesebbért is találnék olyan táskát, mint ami a második linkben van. Viszont Budapesten nem tudom, hogy hol érdemes körbe nézni.
Szia!
Sajnos nekem is ez a problémám, a Fressnapf szerintem pofátlanul drága, az Alpha Zoo egy fokkal jobb, de a Fressnapfban gyakrabban vannak kiárusítások...
Volt, hogy 7.000 ft helyett 2.000-ért vettünk fedett macskaalomtálcát, a hordozóm 15.000 lett volna, d 7.000-re volt leértékelve,...
Legutóbb meg kutyajátékok voltak egy dobozba rakva... volt, ami -15%-os, de volt -50%-os is...
Az Alpha Zooban meg most autórács van majdnem féláron...
Szóval figyelni kell, és várni a szerencsét...:)
De engem is érdekel, ha valaki tud valami tuti tippet!:)
Amúgy mekkora + bevétele lehetne ezeknek a boltoknak, ha az ideiglenes és a menhelyi kutyás gazdiknak kedvezményt adnának...
(Mondjuk a pénztárnál pecsétes papírral igazolhatnád, hogy ideiglenes befogadó vagy...)
A kutyák is jobban járnának...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!