Golden retriever kiskutyának milyen nevet adjak?
Figyelt kérdés
2009. jún. 28. 09:06
1/19 anonim válasza:
az enyémnek Balu a neve :*:)
De Hercegnek és Disznónak is szoktam becézni.:D
2/19 anonim válasza:
A fajtájából kiindulva lehetne Gold, vagy Goldy, ha fiú, akkor Prince, de nevezheted valamelyik tulajdonsága alapján is, pl. ha ránézel, akkor mi jut eszedbe róla.
3/19 anonim válasza:
Lánynak én Daisy-t(Dézi)adnám,fúnak Cooper-t(Kuper).
4/19 anonim válasza:
Szerintem a Zsemle nagyon aranyos (bár ez csak az én véleményem, nem tudom, mások hogy gondolják), márcsak a szőrszíne miatt is, mert tényleg olyan szemleszíne van. :)
De sajnos nem tudom, hogy különleges nevet szeretnél a kutyádnak, vagy átlagos kutyanevet, mert pl. a Dorka, Dodó, is nagyon aranyos, bár én inkább a különleges neveket szeretem. Ilyesmi a Zsemle is. Vagy esetleg Zsömi... Szerintem ezt a két nevet fiú és lány kutyának egyaránt lehet adni.
Vagy akár még a Dolly is szóbajöhetne nálam. :)
6/19 anonim válasza:
Az én Goldenem Csendes Harcos Dianae (Dini)
7/19 anonim válasza:
én goldenemet Beni-nek hivják:D
sztem jó név8)
8/19 anonim válasza:
Az enyém Nimród, szülei neve: Talpas(becézve Talpinak is szólítják) illetve Dolly.
9/19 anonim válasza:
Az én goldenemnek Málna a neve ugyan akkor hallgat a Szöszire is! De a személyisége alapján is eldöntheted! 8)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!