Miért akarja felcsinálni a szukám a másik szukámat?
Figyelt kérdés
Miért? Egyik sem tüzel, mindkettő ismer több kutyát... Szuka szukával???
Valaki segítsen!
#szuka #szukával
2012. máj. 20. 13:12
1/6 anonim válasza:
Domináns az egyik, és így hozza a tudtára a másiknak, hogy ő a főnök. Ha te lennél a falkavezér, akkor erre nem kerülne sor. Ne hagyd neki, hogy ledominálja a másikat. Mindig állítsd le ilyenkor.
2/6 A kérdező kommentje:
Én vagyok a falkavezér, ezért nem értem!
2012. máj. 20. 13:16
3/6 anonim válasza:
Ezerszer leírtuk már, de most még egyszer. A magasabb pozícióban lévő szukád így tudatosítja az alacsonyabb pozícióban lévő társában, hogy ki a főnök kettőjük között. Két kutya ugyanis bármíly hihetetlen, de már falkának számít, ahol mindig van alá és fölé rendeltségi viszony.
4/6 A kérdező kommentje:
aha... akkor ezzel ne is kezdjek semmit? Vagy állítsam le őket? Egyikőtök ezt mondja, a másik meg mást.
2012. máj. 20. 13:22
5/6 anonim válasza:
Ha a jelenlétetben bizonygatja a dominanciáját, az pofátlanság veled szemben, állítsd le. De ha nem ezért, akkor azért, mert pofátlanság, ne szokjon rá, hogy dominálgat más kutyákat, mert egyszercsak valamelyik meg találja verni érte.
6/6 anonim válasza:
Azért,mert Ő a falkavezér és ezzel a domináns gesztussal hozzá a másik tudtára, hogy Ő a főnök. A kutyáknál vezető van és követők...nah már most ha az egyik kutya már vezető szerepben van...akkor te hol vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!