Haltit elfogadják a vonaton meg a távolsági buszon?
Nem tudják, hogy az nem szájkosár...azt látják, hogy van valami a pofáján, aztán kész :)
Én egy 30 kg-os roti-nj keverékkel utaztam rengeteget haltival, eddig 2-szer szóltak, hogy kosarat rakjak rá...
Újabban mondjuk szájkosarat használok, mert az rajta is marad az utcán a központi részeken, és akkor mehet póráz nélkül :)
A legbarátságosabb, legnyugottabb kuztyát is megzavarhatja, megilyesztheti annyira valami, hogy támadással reagál.
Nekem pl. volt egy labim, semmi baja nem volt a postással sem <lehet mert még kôlyôk volt>. Egyszer viszont még aláírtam a tértivevényt felé csapott. A kutya szerintem ugy értelmezte engem akart megcsapni. Na onnantol kezdve nem állhatott meg elôtte a postás. Jo addig is ugatta, de ha rászoltam, akkor csendben állt és figyelt. Ettôl kezdve meg...
Egy másik eset: a vasutállomáson a vonatrol lezudulo hirtelen tômeg ugy megzavarta, hogy egy fiucska felé megugrott, mert az már tul kôzel jôtt. Nem bántotta volna, de akkor is. Pedig addig soha nem zavarta a tômeg sem, de akkor valami nem tetszett neki.
Szoval jobb az elôvigyázatosság, ha utazol is vele, akkor szájkosárral. A halti nem elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!