Miért hiszi azt mindenki?
Figyelt kérdés
Mindenki azt hiszi hogy, a kutya és a macska barátság lehetetlen!Itt az élő példa!
Az első kutyám mellé, befogadtam egy mentett baba cicát.a kutyám felnevelte de a kutyim Berci eltűnt.Miklós a macskámnak vettünk egy ki palotapincsi babaust akit imádott,Daisy a palotapincsim meghalt, Miki nagyon megsíratta és minden nap visz a sírjához egeret,madarat vagy csak ott ül órákat és üvöltve sír.Most Bercimnek az unokája Suzy hozzán került és Miki vele alszik mosdatja,
2012. máj. 19. 11:51
1/4 anonim 

válasza:

Nem MINDENKI.
Nagyon sok embernek van mindkét fajta együtt tartva.
2/4 anonim 

válasza:

Én is tapasztaltam már, hogy milyen jó barátok tudnak lenni. Jó 12 éve a kuvasz - vizsla menhelyi keverékem a cirmos cicámat vette a szárnyai alá. Együtt aludtak a kutyaházban, a cica a kutyus hátán, ettek egymás táljából, nagyon szerették egymást. Aztán a kutyus sajnos elment :(, a cicát viszont az új kutyám nem fogadta el.:((
3/4 anonim 

válasza:

1. Nem mindenki hiszi
2. Te viszont már kezded azt hinni,hogy egy állat ember....ne ez a nagy tévedés. Kezdve itt a babázással....
4/4 A kérdező kommentje:
utcsó te nem tudod mi volt szóval SHUT UP!
2012. máj. 19. 17:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!