Hi. Szerintetek való nekem labrador? Többi lent
Figyelt kérdés
most fogunk költözni a fövárosba. azt tudom hogy nagy a mozgásigénye de mégi szeretnék egy labradort napi 1-2 órám lenne vele foglalkozni vele. am a 13. kerbe költözünk és ott van nemmesze egy kutyás futató. szerintetek?2012. máj. 18. 22:59
1/7 anonim válasza:
1-2 óra? Ne haragudj de ez még séta szempontjából is kevés, pedig amellett tanítani, foglalkoztatni is kell, no meg persze játszani vele. Bocsánat, de úgy gondolom nem lenne így jó élete.
2/7 A kérdező kommentje:
akkor szerinted milyen kutyát vegyek?
2012. máj. 18. 23:21
3/7 anonim válasza:
hát én nem nagyon ajánlom így 1-2 óra az nagyon kevés,főleg ha kölyköt akarsz annak rengeteg foglalkozás kell az elején! 1-2 óra talán macskára elég:)
De ha nagyon akarsz kutyát,nézz körül menhelyen egy idősebb példányt,vagy ami már olyan 7-8 hónapos és szobatiszta mert egy kölyköt minimum 2 óránként le kell vinni hogy szobatiszta legyen..
Amúgy kis mozgásigényű a mopsz is a francia bulldog is ,nagy testűbe a bourdeuxi dog pl. de kölyökként ők is rengeteg törődést igényelnek..
4/7 anonim válasza:
Barátnőméknek labijuk van, felnőttként fogadták örökbe, vakvezetőnek tanult. 1 óra séta, rohangálás után elfárad és pihen. Az ovis oktatónknak borderei vannak, ő 1,5 óra alatt lefárasztja őket, pedig ez a fajta is híres arról, hogy alap hangon is 2,5-3 óra kell a kifárasztásukhoz. Szóval ebből azt akarom mondani, hogy nagyon függ a foglalkozás, séta minősége, hogy feladatokat kapjon a kutya és közben agyilag is lefáradjon. Ha megtanulod hogyan fáraszd le a kutyát minőségileg, akkor akár 2 óra is elég lenne egy labinak, ezt reggel-este értem, tehát napi 1-1 óra azért kell neki! De ha csak kiviszed a futtatóra és a kutyákkal játszik, szaladgál, semmi több, akkor valóban kevés neki ez az idő, amit írtál!
5/7 anonim válasza:
Amit írtam, felnőtt labira értettem, ahogy előttem írták, egy kölyök kutyát 2-3 óránként le kell vinni stb.
6/7 anonim válasza:
Panelba van labim!!!! és semmi baja nincs nagyon jól érzi magát ha kell egész nap alszik de esténként a 7től 8ig az övé plusz napközbe még eü. séták vannak 3x amik kb. 20percesek
7/7 anonim válasza:
1-2 óra? És te kutyát akarsz tartani? Bármilyen kutyát veszel, ölebtől kezdve a német juhászig több óra foglalkozás kell nekik !! Főleg az ölebeknek, mivel azok társasági kutyák, és belebetegednek ha nem lehetnek folyton gazdiközelben. a nagyobbak meg attól, ha nem mozoghatnak, szellemileg nem fárasztják őket le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!