Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kutyám meg fog halni?

A kutyám meg fog halni?

Figyelt kérdés
ma reggelre nagyon feldagadt a kutyám torka, a bőre ott nagyon piros. nincs közelben orvos aki nyitva van. a kutyakórházba sem tudunk elmenni mert nincs kocsi, apa elvitte és csak holnap jön haza. játszani sincs kedve már, és enni is alig tudott. reménykedhetek még hogy csak valami allergia? vagy ez daganat?
2009. jún. 27. 15:02
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha ma reggelre dagadt be, akkor nem daganat. Az lassan alakul ki. Lehet, hogy megcsípte valami, amire allergiás. Hívjatok hozzá orvost.
2009. jún. 27. 15:06
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Lehet félre nyelt valamit ami most keresztbe álla a torkában. Én a helyetekben kifizetném azt a pár ezer forintot taxira hogy elmenjetek az állatkórházba, gondolom fontosabb a kutyátok élete mint az a 3-4ezer!!
2009. jún. 27. 15:09
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Valahogy intézed el, hogy orvos lássa a kutyádat, ha nem akarod elveszteni. látatlanban nehéz írni bármit is. ne kifogásokat keress arra, miért nem tudod elvinni. a te állatod, te vagy a gazdája, felelősséget vállaltál érte, eszerint is cselekedj!!! ülj vonatra/buszra, vagy vitesd el magad egy ismerőssel kocsival, keress megoldást, ha fontos a kutyád!!:(
2009. jún. 27. 15:09
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha van otthon kalcium pezsgőtabletta, akkor azt itassátok meg vele (amikor az én kutyámnál ilyen/ehhez hasonló allergiás reakció volt - akkor adtunk neki (igaz bele kellett erőszakolni) és jobban lett). Ha allergia - és nem tudni mire - akkor az orvos is csak kalciumot tud neki adni - max nem pezsgőtabletta, hanem injekció formájában, rosszabb esetben intravénásan.
2009. jún. 27. 15:10
 5/11 anonim ***** válasza:
64%
Ha már nem viszed az orvoshoz,akkor legalább ne itt poshadj a gép előtt,hanem foglalkozz vele!
2009. jún. 27. 15:27
 6/11 anonim ***** válasza:
56%
Azért kell lepontozni,mert megmondtam a véleményem.?!
2009. jún. 27. 15:52
 7/11 anonim ***** válasza:
45%

Ha alergia a calcium pezsgőtabletta segít, egy fél óra múlva nincs tünet.

Ellenkező esetben torok gyulladás. Mérj lázat , ( 38,5 a normális) 39 felett már lázas. Lázcsillapító, tea,méz amíg orvoshoz tudod vinni.Folyadékot feltétlen adj neki, kine száradjon, enni nem kell. Anélkül kibirja, de víz nélkül nem.

2009. jún. 27. 19:29
 8/11 A kérdező kommentje:
még csak 15 vagyok én nem tudok vele orvoshoz menni. mivel anyáék dolgoztak áthívtam a szomszédot és ő felhívta az orvost.. bocs ha úgy tűnt nem foglalkozok a kutyámmal de kétségbeestem azt hittem itt hamar gyógymódokat is adtok hogy segíthetek egyedül is a kutyámon
2009. jún. 27. 21:50
 9/11 anonim ***** válasza:
Igen, tudom, hogy nem tudtad te elvinni, én azért írtam, hogy hívd ki az orvost. Kijönnek házhoz is, csak persze akkor kell kiszállási díjat fizetni. Mit mondott a kutyusra? Meg lehet menteni?
2009. jún. 28. 09:18
 10/11 anonim ***** válasza:

Remélem már jól van a kutyusod!

Nekem allergiának vagy csípésnek tűnik az ilyen hirtelen feldagadás.

Ha anyukád legközelebb megy a háziorvosához, kérd meg hogy irasson fel Calcimusc inejciót.

Nem kell megijedni, úgy is nagyon hatásos lesz ha megitatod a kutyussal. Mindenféle allergiás reakciót lehúz. Jobb mint a pezsgőtabletta mert erősebb.

ha nagyon nem akarja meginni akkor egy fecskendővel (természetesen tű nélkül!!!) a szájába tudod nyomni.

2009. jún. 28. 18:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!