Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Összeverekedhetnek a kutyák?

Összeverekedhetnek a kutyák?

Figyelt kérdés
Szóval jövőhéten hozunk el 1 új kutyát tenyésztőktől Staffordshire kan, és jelenleg is van egy szuka Westie kutyám aki nemmondanám agresszívnak. Ritkán morog csak másik kutyára ha felbosszantják de a kölyök kutyákat nem szereti hisz ha sétálunk és 1 kölyökkutya odajön rámordul ezért is picit tartok ettől. De ha mégis ez történne hogy "kedveltessem" meg egymással a két kutyát. Van aki hasonló dolgai voltak?

#kutya #kutya.verekedés
2012. máj. 18. 19:12
 1/6 anonim ***** válasza:

a lényeg,hogy egy semleges helyen történjen az első találkozás (utca vagy egy elhagyatott hely)

az én kutyám nehezen jön ki a többi ebbel, hoztunk mellé egy másik kutyát aki szintén szuka volt,elsőnek megfogtuk ölbe a kölyköt és a fenekét oda nyújtottuk a kutyámnak ő megszaglászta aztán letettük a kölyköt, a kutyám morgott rá ,rászóltam abba hagyta, pár napig mindig morgott a kölyökre ha csak a közelébe ment,aztán egyre többet tűrt a kutyám és csak akkor morgott ha a kölyök már nem hagyta békén.. most már eltelt szinte egy év hogy ez volt ,már elválaszthatatlanok egymással alszanak és játszanak :)

a kölyök tiszteli az idősebbet nem hiszem ,hogy lenne belőle verekedés de a lényeg hogy az első 2 hétbe nagyon figyelj rájuk és ha a kölyök nem hagyja a westit akkor szólj rá,meg kell tanulni,hogy az idősebb kutyát tisztelnie kell,de a westinek a morgást engedd meg ,mert ezzel figyelmezteti a kölyköt..

2012. máj. 18. 19:43
 2/6 anonim válasza:
Hát igen valahogy így kell csinálni nekünk is volt/van egy bernipásztorunk aki amikor vettünk mellé egy tibeti terriert akkor 4-5 éves volt.! és jóval nagyobb a kicsit odakell a kezedbe rakni a másikhoz és hagyni kell hogy szaglásszanak csak akkor rántsd el ,ha már kezd odakapni. Nekünk iyesmi baj nem volt pedig a tibeti terrier mindig játékból tépi a bernipásztort de nem durván szóval szerencsém volt remélem neked is az lesz:)
2012. máj. 18. 19:57
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ.
2012. máj. 18. 19:59
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi Én is remélem hogy szerencsém lessz :)
2012. máj. 18. 20:01
 5/6 anonim válasza:
veled járok egy cipőben. az én kutyám sem agresszív, de más kutyákra, állatokra nagyon irigy tud lenni. nem tudom, szerintem úgy hozd őket össze, hogy hagyod őket, menj egy kicsit távol, de végig maradj a közelben. nem baj ha a nagy kutya kicsit lökdösi, bökdösi a kicsit, ez már annak a jele, mintha azt mondaná: " na jó, most boldog vagy? mostmár nem csak velem foglalkoznak. bevallom, kicsit irigy vagyok rád. na de mindegy barátkozzunk meg, gyere körbevezetlek az udvaron" valami ilyesmi :Đ
2012. máj. 18. 20:29
 6/6 A kérdező kommentje:
:) köszi a választ
2012. máj. 18. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!