Kennelből foglaltam le egy stafit de nem tudnak törzskönyveztetni. :/ Na ilyenkor mit lehet tenni?
Első vagyok, értem, erről nem tudtam, elnézést!
De viszont a színét azt ne hagyd hogy ők döntsék el, ha terveid vannak a kutyával! Egyébként én is így tudom, hogy inkább a világos kutyák iránt érdeklődnek!
Mire ajánlották? kiállításra? tenyésztésre? mire?
Ha a kutya színe standard akkor teljesen mindegy milyen az a szín főleg ha mellé korrekt anatómia és jó agy van.
Pl a mi fajtánkban is van olyan szín ami népszerű és keresnek de az előző almomban két nagyon népszerűtlen színű kutya lett a legjobb és olyanoknak is adtam el akik ezt értékelték... tény, hogy látványosabb színekkel kiállításon jobb megjelenni de jó színű szar kuty is van illetve fordítva...
A MEOE ígérete szerint a vis maior helyzet miatt lesz lehetőség az almok utólagos törzskönyvezésére.
Ami a többit illeti: egy kutya nem a színétől lesz jó és tenyésztésre alkalmas...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!