Szeerintetek jo gyereknek kutyat venni?
Az enyémek régóta nyavajogtak kutyáért, főleg a nagyobb (8 éves). Ellenálltam, mert elhanyagolt kutyát nem akartam. Mikor úgy éreztem, hogy ÉN meg tudom oldani a kutya ellátását, sétáltatását, nevelését, akkor megvettük. Sokat beszélgettünk előtte a felelősségről,teendőkről de tisztában voltam vele, hogy nem várható el tőlük, hogy ők csináljanak midnent. Elolvastam 3-4 könyvet a témában, ezeket megosztottam velük röviden. Én szervezem-rendezem a kutyát, ahogyan előre is számitottam rá, de ők is boldogan kutyáznak, rohangálnak vele, simogatják, fésülgetik. Jó nézni és hiszem, hogy jót tesz nekik. De a kutya gazdája én vagyok.
Szóval szerintem a szülőnek kell eldöntenie mikor fér be a családba egy kutya. A gyerek segithet, de teljesen rá nem hagyhatü.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!