Kivigyem ilyen időben kölyökkutyámat, a háta elég szőrös de a hasa szinte csupasz, és adjak rá ruhát?
Ha létezne mini csivava, azt biztos reflexből terráriumba tenném...
Na de viccen kívül, miért ne vinnéd ki? Nem lesz semmi baja, teljesen normális időjárás van.
jó, nem mini. kivittem és utólag kissé tul lihegtem de a kérdés előtt utoljára reggel 8kor voltam kint akkor még eléggé hűvös volt.
terráriumban ez jó :D kössz
Nekem yorkim van, nekik sincs aljszőrük. De ő télen -15 fokban is vígan elvolt ruha nélkül. És ismerek csivavát is, aki imád "pucéran" a hóban ugrálni.
Figyelj, ne kezeld úgy, mint egy babát, ők állatok. Azzal, hogy ruhát adsz rá, csak azt éred el, hogy a kutya szervezete nem tanul meg ellenállni. Ha a kutyád fázni fog, azt úgyis észre fogod venni. Ez lehet hogy 5 foknál lesz, lehet, hogy -5.
Nem vagyok a kutyaruha ellen, mert nagyon sok esetben praktikus, de nem szabad átesni a ló túloldalára. Vegyél egy olyat, ami vízlepergetős, mert ha esetleg esőben kell lemenni vele, akkor tényleg jól jön, de amúgy felesleges. Remélhetőleg november-december előtt nem kell rá ruhát adnod:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!