Kutya fedeztetés!? Tapasztalt gazdik véleményét, segítségét várnám!
16:42-es vagyok!
Szentem én nem binkóztam veled,de mind1
Most olvastam vissza :/
Sajnos hát elég súlyos helyesírási hibáim lettek szóval sorry remélem azért eltud/od/játok olvasni,mert Én eltudom,mert tudom,hogy mit írtam :)
Az en kutyamnak sincs torzskonyve es en is tapasztalatokat szerettem volna olvasni, mivel epp itt van nalunk egy lany kutyus es nem tudom, hogy sikerult-e az akcio, vagy sem. Mivel egesz nap egyedul voltak, igy nem tudtam figyelni oket, hogy osszeragadtak-e vagy sem. Amugy az ember azert tenyeszt torzskonyv nelkuli kutyakat, mert mindenki tudja megvenni a meregdraga tenyeszkutyakat. Nekem epp egy eredeti angol vervonalu yorkshire terrier kutyam van, de csak azert nincs torzskonyve, mert nem vettem neki, hisz anelkul is EREDETI a kutya! Tudom, hisz itt el velem Angliaban es senki nem vonja ketsegbe!!! Amugy gratulalni tudok csak a sok okos segitokesz elottemszolohoz! Nem kritikat, hanem tapasztalatokat szerettem volna en is olvasni.....
Ha nem tudsz jot irni, akkor inkabb ne irj semmit!
Hát igen!
Ezen a topikon is kiderült, hogy a kutyatenyésztők úgy jöttek a világra, hogy mindent tudtak a kutyákról, és a pároztatásról. Tudták mikor kell, hogyan, milyen veszélyei vannak és egyebek.Egyébként meg a tenyésztők nézik le a "szaporítókat"???? Ők akik nem szeretetből tartják a kutyákat, csak hogy pénzt hozzon?
Annyiszor fedeztetik a szukát ahányszor csak bírja, aztán meg megszabadulnak Tőle. És náluk sem 100% hogy minden kölyöknek találnak gazdit. Ők mit csinálnak vajon a nyakukon maradt kölyökkel?
Arról nem is beszélve, hogy van olyan tenyésztő, aki hormon kezelte a szukát, hogy ne csak 2 almot hozzon egy évben.
Egy másik topikon pedig olyan hozzászólást írt a tenyésztő, hogy neki azért is van joga tenyészteni, mert több száz ezret költött a kutyára. Na és? A mi kutyánk eddig 300ezerbe van. Akkor én is tenyésztő lettem?
Áltlában azok utálják a szaporítókat,akiknél lecsapódik a sok feleslegesen világra jött kutya:az állatvédők.
Állami támogatás nélkül,saját időt-pénzt áldozva mentik a menthetőt,a más hibájából világra jött utódokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!