Ezt miért csinálhatja?
7 hónapos kutyám azóta száraz tápot eszik, amióta elhoztuk. Nem is volt ezzel semmi probléma, 2-3 hónappal ezelőttig, amikor is összekevertem neki mással. Onnantól kezdve a száraztápot magában nem eszi meg. Ezzel nem is lenne probléma, de most már azok sem jók neki, amivel keverem. Eljátszottam vele, hogy addig nem kapott enni, amíg meg nem ette, amit elé tettem, aztán pár nap múlva meg is ette, de aztán megint nem.
Próbáltunk másik tápot is, de az sem jött be. Hol megeszi a tápot szárazon, hol keverve valamivel, de legtöbbször sehogy. Az viszont kellene neki, amit mi eszünk. A maradékot nagyon jóízűen eszi, de nem mindig eheti meg a maradékot, sőt nem is mindig van maradék, főleg, hogy van, hogy mi sem eszünk főtt kaját. Időnk nincs neki külön főzni, úgyhogy ki kellene valamit találni, hogy ez megoldódjon. Egyébként érdekes, mert nem fogyott le, sőt hízott is picit, de elképzelni nem tudom, hogy mitől.:S
Írtam, hogy különféle dolgokkal kevertem eddig is, de már azt sem eszi mindig.
Azért a hízás nem drasztikus hízás és különben is még kölyök, úgyhogy szerintem belefér. 7 hónapos havanese kutya és 4,8 kg. Én nem tartom ezt kóros elhízásnak!:)
Minden így van, ahogy leírtad!:) Nem kezd enni, amíg nem engedem neki, szoktam vele feladatokat is csináltatni. Amikor megeszi a kaját az általában este van, amikor a legtöbbet mozog, úgyhogy ebben lehet valami. De nem kevés, ha naponta egyszer eszik csak? Úgy terveztem, hogy a napi 2 etetésnél maradok felnőtt korában is, de ez most szinte lehetetlen, pedig még igencsak kölyök. A maradékokról akkor leszoktatjuk!:)
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!