Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kint élek Svédországba pár...

Kint élek Svédországba pár hónapja és nem tudom megengedni még magamnak hogy autóval hazamenjek érte. Az érdekellne ha volna valaki aki némi üzemanyag hozzájárulásért cserébe kihozná-e a kutyusomat Stockholm környékére?

Figyelt kérdés
2012. máj. 14. 11:46
1 2
 11/16 anonim válasza:
és ez a " CANE CORSO " biztos, hogy nem harapna??? mert eléggé vad kutyának néz ki :D
2012. jún. 4. 14:37
 12/16 anonim ***** válasza:
Èn is Svédo.-ban élek. Sikerült kivinni már a kutyusodat?
2012. jún. 29. 00:57
 13/16 anonim ***** válasza:
Szia! engem is érdekel,veled van azóta? Fúú,mi utánajárás volt hogy a nyuszi és a teknőcök jöhessenek anno velünk...Bizonytalanra,egy tök üres lakásba..
2014. jan. 7. 14:06
 14/16 anonim ***** válasza:

Bocs, nem válasz a kérdésre, de hozzáfüzném hogy

attól még hogy kertes házat bérelsz, bennt kell tartanod, mivel Svédo.-ban nem tarthatod kinnt a kutyát a kertben. Max a dolgát elintézheti kinnt.

Èn is itt élek.

2014. jan. 21. 12:59
 15/16 anonim ***** válasza:

Kedves Utolsó! Kettővel előtted írtam, én is itt élek. Láttam pár helyen a kertben kennelt, profi óllal, kutyával. Akkor ez most szabályos vagy nem? Mi is szeretnénk kutyát majd, de semmiképpen sem tartanánk bent a házban, csak kennelben. Természetesen melegen, szárazon, tágas helyen.

Hol élsz egyébként? :D

2014. jan. 23. 07:43
 16/16 anonim ***** válasza:
Bocsi előző vagyok, csak eggyel előtted írtam, és vagyok a teknőcös :D:D:D
2014. jan. 23. 07:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!