Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ezek a kiskutyák szerintetek...

Ezek a kiskutyák szerintetek is kínai kopasz kutyák? :D

Figyelt kérdés

[link]

Hát nem tudom, nekem kicsit szőrösek. :)

2012. máj. 14. 11:46
1 2
 11/18 Platypus ***** válasza:
100%

Nagy valószínűséggel nem az, aminek hirdetik, mivel ez egy tipikus szaporítós hirdetésnek tűnik. Talán valami kopaszkutya mix. De valamennyire azért hasonlít egy púderpamacs kölyökhöz.

Kopaszkutyából több a szőrös, púderpamacs nevű változat, mint a ténylegesen kopasz. Spéci a genetikájuk, és két kopasz példányt nem jó párosítani emiatt. Az egyik szülő mindig szőrös, a másik meg kopasz.

Itt van két kifejlett példány összehasonlításképp:

[link]

És itt láthatsz púderpamacs kölyköket:

[link]

2012. máj. 14. 12:09
 12/18 anonim ***** válasza:

Kedves Utolsó!

Véletlenül nem rossz linket adtál meg elsőnek?

Mert még én laikus is látom, hogy teljesen másképpen néz ki az ottani kutya mint a második szőrös?!

A fej és testformájuk teljesen más.

Az előző olyan bichon forma és az eredeti hírdetésben lévők is igen igen hasonlatosak hozzá.

2012. máj. 14. 12:35
 13/18 anonim ***** válasza:
....neeem a második a kakukktojás:)
2012. máj. 14. 12:36
 14/18 Platypus ***** válasza:

Igazad van, tényleg nem egy szerencsés link.

Ez jobb, ez egy tenyésztő oldaláról van, szépen mutatja egy kölyök fejlődését(az elején még szőrös neki is az orra):

[link]

Annyira egyébként a hirdetett kutyák is hasonlítanak a kopaszkutyára, mint például a tipikus "pincsik" a téren a palotakutyára. Annyira bevette magát a látvány a köztudatba, hogy el sem hiszik, hogy egy törzskönyves palotakutya totál máshogy néz ki. Félelmetesen sok ilyen van. És az ilyen embernek a fenti picik is megteszik "fajtatiszta" kopaszkutyának.

2012. máj. 14. 15:27
 15/18 A kérdező kommentje:

Írtam neki emailt, válaszolt is:

"Szia a kutyák kinai kopaz kutyák->puderpamacs ha jol tudom anyumé a kutya csak én hirdetem

a kutyáknak a szüleit nem küldök rola képet mert már volt belöle baj

az apjának van törzskönyve

az anyának nincs törzskönyve

kell kell nem nem kell a kutya az ilyen egyszerű "

2012. máj. 15. 08:08
 16/18 A kérdező kommentje:

Hát engem nem győzött meg.

Gondolom a szülőkről azért nem küld képet, mert másnak küldött és nem hasonlított rá. :)

2012. máj. 15. 08:09
 17/18 anonim ***** válasza:
No igen, ez egyértelmű :)
2012. máj. 15. 09:00
 18/18 anonim ***** válasza:
Ennél gázabb választ el se tudok képzelni.... Így még a komoly szándékú vásárló is menekül amerre lát, ha van egy picike esze
2012. máj. 15. 10:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!