Ezek a kiskutyák szerintetek is kínai kopasz kutyák? :D
Nagy valószínűséggel nem az, aminek hirdetik, mivel ez egy tipikus szaporítós hirdetésnek tűnik. Talán valami kopaszkutya mix. De valamennyire azért hasonlít egy púderpamacs kölyökhöz.
Kopaszkutyából több a szőrös, púderpamacs nevű változat, mint a ténylegesen kopasz. Spéci a genetikájuk, és két kopasz példányt nem jó párosítani emiatt. Az egyik szülő mindig szőrös, a másik meg kopasz.
Itt van két kifejlett példány összehasonlításképp:
És itt láthatsz púderpamacs kölyköket:
Kedves Utolsó!
Véletlenül nem rossz linket adtál meg elsőnek?
Mert még én laikus is látom, hogy teljesen másképpen néz ki az ottani kutya mint a második szőrös?!
A fej és testformájuk teljesen más.
Az előző olyan bichon forma és az eredeti hírdetésben lévők is igen igen hasonlatosak hozzá.
Igazad van, tényleg nem egy szerencsés link.
Ez jobb, ez egy tenyésztő oldaláról van, szépen mutatja egy kölyök fejlődését(az elején még szőrös neki is az orra):
Annyira egyébként a hirdetett kutyák is hasonlítanak a kopaszkutyára, mint például a tipikus "pincsik" a téren a palotakutyára. Annyira bevette magát a látvány a köztudatba, hogy el sem hiszik, hogy egy törzskönyves palotakutya totál máshogy néz ki. Félelmetesen sok ilyen van. És az ilyen embernek a fenti picik is megteszik "fajtatiszta" kopaszkutyának.
Írtam neki emailt, válaszolt is:
"Szia a kutyák kinai kopaz kutyák->puderpamacs ha jol tudom anyumé a kutya csak én hirdetem
a kutyáknak a szüleit nem küldök rola képet mert már volt belöle baj
az apjának van törzskönyve
az anyának nincs törzskönyve
kell kell nem nem kell a kutya az ilyen egyszerű "
Hát engem nem győzött meg.
Gondolom a szülőkről azért nem küld képet, mert másnak küldött és nem hasonlított rá. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!