Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Van egy 6 hónapos Beagle...

Totiadri kérdése:

Van egy 6 hónapos Beagle szuka kutyusom és kíváncsi vagyok hogy hány gramm mennyiségű eledelt kéne neki adnom?

Figyelt kérdés

2012. máj. 14. 10:51
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Alexandra! Azzal hogy a szárazat egy kicsit nehezebben eszi meg nem azt jelenti hogy ő a főnök, pucér kenyeret megeszi ha elérakom. Ha már napok óta ugyan azt a szárazat adom oda neki persze hogy nem eszi meg és nem is várom el. Én is húznám a számat ha ugyan azt kéne ennem napokig. Köszönöm téma lezárva veled.
2012. máj. 14. 13:36
 12/15 anonim ***** válasza:

A kutyák nem így működnek, mint mi, emberek. Monodiétásak, gondolom ezt is tudtad.

Nekem olyan mindegy hogy eteted és nem azt mondtam, hogy a kutya a falkavezér, de az etetésből adódóan később lesznek problémáid.

2012. máj. 14. 13:46
 13/15 A kérdező kommentje:
Tudnám vitatni a monodiétát de már mint írtam köszönöm téma lezárva.
2012. máj. 14. 13:51
 14/15 anonim ***** válasza:

Ok, tényleg a te dolgod, én nem akartam rosszat.

Egyébként a száraz táp zacskójára rá van írva, hogy mennyit kell belőle adni, ahhoz tudsz viszonyítani.

2012. máj. 14. 13:54
 15/15 anonim ***** válasza:
A konzervek tele vannak szeméttel és avas zsírral, tönkre teszik a hasnyálmirigyet, ne adj neki. Majd megeszi a szárazat ha nicns más. Annyit adj ami rá van írva. és persze ne a szupermarketekben kapható vacak tápokat add.
2012. máj. 19. 23:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!