Julius k9 hámmal kapcsolatos kérdés?
Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy ilyen hámot. Le mértem a kutyámnak a mellkasát úgy, hogy a könyöke mögött mértem neki.
46 centi jött ki. Ez alapján ilyen kéne neki [link] mert ez 40-52 centiig van.
De ez meg [link] 45 centiig van és 2 ezer forinttal olcsóbb, ami ugye azért nem mindegy, főleg, hogy a postaköltség is 1000forint. Szerintetek jó lehet rá ez a kisebb maximumra állítva, vagy túl szoros lenne neki, és nem érdemes kockáztatni?
Le mérhetem még egyszer a mellkasát, de szerintem annyi az az annyi. Remélem jó helyen mérem egyébként.
2012. máj. 13. 16:27
1/2 anonim válasza:
Helyedbe én a nagyobbik méretet venném.Nem kockáztatnék,csak esetleg úgy,hogyha vissza lehet küldeni,ha nem jó.De még úgy is,ha a kutya mellkasa csak 44 cm,nem 46,akkor is a nagyobbat,flexibilisebb méretűt venném.
2/2 anonim válasza:
Mindenképp a nagyobbat vedd hiosz már alapból 1cmvel angyobb a kutya mint a másik hám maxon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!