Találtam egy sebesült kutyát, senkinek nem kell szegény. Mit tegyek?
Jöttem haza, a buszmegállóban volt. Megsimogattam, majd észrevettem, hogy a heréje szinte a földig lóg és tiszta sebes, véres. Konkrétan az egész heréje egy nyílt seb...
Felhívtam a városi menhelyet, teltház van, pénz meg nincs...
Felhívtam a Noét, az Állatvédőrséget is, senki nem jön ki szombat délután BP mellé.. :(
Nekünk van 2 kutyánk, be kellett zárnom őket a garázsba, amíg itt van ez a kutyusom, de hát nem lehetnek bezárva egész napra..
Szóval mit tegyek? szombat van, az állatorvos baromi sokba kerülne, nincs pénzem szegénykére, de a szívem szakad meg... Olyan sovány, kedvtelen, sebes, véres.. Próbáltam etetni, nem kellett neki, de legalább ivott...
Kérdező!
Maximális tiszteletem!!!!!!!!
Kevesen tették volna meg és nagyon örülök, hogy vannak még ilyen EMBEREK, mint Te!!!!
Remélem, a kutyus meggyógyul és hosszú boldog életet él majd Melletted és a két másik kutyusod mellett! :)
A nevében és a magam nevében is köszönöm, hogy vagy!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!