Tudnátok ajánlani könnyezés elleni szemcseppet kutyusnak?
Figyelt kérdés
2012. máj. 12. 15:49
1/3 anonim válasza:
meg kéne nézni miért könnyezik. és azt megszüntetni.
2/3 VBeata81 válasza:
Okozhatja könnycsatorna elzáródás, kötőhártyagyulladás, szemhéjak befelé fordulása, stb. Ezesetben állatorvos. De vannak fajták, (pl. bichonok), ahol a könnyezés nagyon gyakori. Egyes kutyák felnőttkorukra kinövik, mások nem. Az én kutyám 2 éves lesz, még mindig könnyezik, de nem durván. Ha csak esztétokai probléma, általában bórvizet szoktak használni (bórsav 2 vagy 3 %-os vizes oldata, patikából), ezt nem a szemébe cseppentjük, csak vattával átmossuk az elszíneződött szőrt. Valamennyit használ, nem csodaszer.
Van egy Angel's Eyes nevű táplálékkiegészítő, ami állítólag megszünteti az elszíneződést, én nem próbáltam, nagyon borsos ára van.
3/3 A kérdező kommentje:
Igen ő is bichon... nincs begyulladva a szeme, csak fajtaártalom sztem. Van egy folyadél, Kela... ha azt használjuk majdnem h eltűnik a folt, de rettenetesen drága, és havonta nem elég egy flakonnal...
2012. máj. 12. 17:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!