Egy kan kutyát mikortól lehet fedeztetni? Hány éves korától?
Köszönöm az utóbbi válaszokat.
18:11 A teljes egészséget azon értettem, mert elvittem egy teljes kivizsgálásra, és nem volt semmi baj, minden rendben van vele. A chipet azért írtam, hogy ne, hogy azt higgyék, hogy csak a pénzért csinálnám/nánk a kutyákat.
18:58 A szukát ha jól tudom 2hét múlva viszi szűrésre a gazdija. A leendő gazdik anyagi hátterével nincs gond, 6 jelentkező van eddig a kiskutyákra, ebből 4-et ismerek, és láttam, hogy hogyan élnek.

Igazán és neked mit jelent a teljes kivizsgálás, lázat mért a doki meghallgatta a szívverését, megnézte a heréit stb, mert ezt az én dokim mindegy egyes oltás, féreghajtás stb előtt megcsinálja...
Szűrve van a kutyád, könyök csípő diszpláziára, CEA-re? Ha igen milyen eredménnyel? Vagy azt se tudod mik ezek a komoly örökletes genetikai betegségek? Mert kétlem hogy nem csináltattad meg mert nem kevés pénzbe kerül.
Tenyésztésre javasolt a kutyád, ha igen akkor azt milyen eredménnyel, bár kétlem, mert ahhoz képesség meg munkavizsga is kellene...
A szuka gazdája tudja, hogy mi a teendő a szülés alatt, mit kell tenni, mi lesz, vagy majd ide kiírja a kétségbeesett kérdést hogy most mit kell tenni?
Amúgy ez a chipes szöveg még mindig szánalmas, mivel törvényileg kötelező!!!! Szóval ha eladod vagy ajándékozod a kutyát is kell hogy legyen neki.
Meg még mindig érdekel, hogy a retriver fajtamentőknél megnézted mennyi olyan kutya keres gazdát, "akinek már megvolt a gazdája"...
Mert ha nem pénzért akkor mi a francért csinálnátok kiskutyákat? Mert aki ezt lelkiismeretesen csinálja annak nem marad haszna rajta!
18:11-es válaszoló voltam....

Elnézést hogy közbeszólok!!
De egy kan kutyát nem lehet fedeztetni, csak kan kutyával lehet fedeztetni!!! Megnézném azért, hogy hogyan fedeztetsz egy kan kutyát!!!!
És az előttem lévőekkel megegyezik a véleményem! Tisztában vagytok azzal, hogy egy ilyen nagyobb méretű kutya felnevelése a gazdához kerülésig 200-250ezer forint??

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!