Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogy tudom csendre inteni a...

Hogy tudom csendre inteni a kutyám?

Figyelt kérdés
Harmadik éjszakát ugatja már végig. Ma becsuktam a garázsba. Kimegyek, abbahagyja, bejövök, elkezdi újra. Gondolom azért ugat, mert a közelben a másik kutyák is ugatnak. Hogy bírnám rávenni, hogy csak akkor ugasson, ha tényleg szükséges?

2012. máj. 11. 07:17
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Ez olyan reklámszagú...

Amúgy én is gondolkodtam kutyasulin, de még nem válaszoltak a levelemre.

2012. máj. 11. 12:00
 12/15 anonim ***** válasza:

Nem dolgozom nekik, ha erre célzol, a mai napig keményen fizető vendég vagyok...

Nekem egyszerűen a tükör módszer jött be, az tudott segíteni a gondunkon.

A második kutyámmal viszont gyerek játék minden, nála már kutyasulira sincs szükség, mivel már az előző kutyával megtanultam, hogy kell egy kutya szükségleteit kielégíteni, hogyan kell megtanítani dolgokra, stb.

Ez nem kutyánként levő dolog (ha csak nem célod a vizsga oklevelek gyűjtése), hanem neked kell egyszer elsajátítanod a tudást egy kutyával.

Ha reklámnak tűnt, akkor bocsánat érte, tényleg nem annak szántam, csak a saját tapasztalataimat írtam le.

2012. máj. 11. 14:08
 13/15 anonim ***** válasza:

Ez komoly, h nem sétált még a kutya?

Istenem, te most komolyan, hogyan képzeled el a kutyatartást?

2012. máj. 11. 15:14
 14/15 A kérdező kommentje:
Egyszer egyszer volt már pórázon, de először tegnap vittem. Mivel nem volt még meg az összes oltása, nem mertem. De nemsokára viszem le a dunára, megnézem, mit szól a vízhez :D
2012. máj. 11. 16:07
 15/15 anonim ***** válasza:
Mielőtt bármilyen helyre vinnéd úszni, először ki kell szépen döcögni a kutyasulihoz, hogy legalább kontrollálni tudd a kutyát, és bárhonnan vissza tudd hívni. Ha már nem jön vissza hívásra, ha valami megzavarja akkor még nem te irányítasz. Úszni csak ezután menj el.
2012. máj. 11. 23:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!