1/9 anonim válasza:
Jaj!Hát ő nagyon szép és elegáns kutya :) Hát Border collie tuti van benne valahol........
2/9 Barbarettó válasza:
Egyértelmű.hogy a Border Collie vér benne van! Amúgy nagyon szép,és cuki kutya! :)
3/9 A kérdező kommentje:
Igen, a border nekem is beugrott, de mi lehetett a másik? Amúgy nagyon okos intelligens!
2012. máj. 9. 19:53
4/9 anonim válasza:
húú majdnem olyan, mint egy rövidszőrű border collie :) gyönyörűűű. Én még valamilyen terriert látok bele egy kicsit, de kitudja. Akár valamilyen agár is lehet, ha jól látom elég magas és hosszúlábú. Bár ez egy oldalképen jobban látszana.
5/9 A kérdező kommentje:
Igen, elég nyakigláb!
2012. máj. 9. 20:36
6/9 anonim válasza:
Szerintem ő egy lurcher, vagyis agár-border collie keverék. Népszerű mix a vadászok, rapsicok és sportkutyások közt.
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, ment a zöld pacsi!
2012. máj. 10. 04:39
8/9 anonim válasza:
Nekem a fejhossza olyan foxterriernek tűnik. Szóval szerintem border foxi keverék. ^^
Sportos egyébként?
9/9 A kérdező kommentje:
Igen, imád rohangálni ugrálni labdázni, csupa erő és energia! :))
2012. máj. 10. 17:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!