Szerintetek támadni akart vagy csak játszani?
Figyelt kérdés
Séta közben találkoztunk egy nagyon agresszív foxival, pórázon volt mind2 kutya. De a foxi nagyon örjöngött, kétlábra állva ugatta az én kutyámat, aki imád minden kutyát és játszana velük, 5 hónapos. De most a kutyám is ugatott és nagyon el akarsz szabadulni a pórázról és ment volna a foxihoz. De nem tudom hogy bántani akarta-e vagy csak játszani. Lehet hogy már kezd felnőttként viselkedni és megvédte volna magát? Nagytestű kutyáról van szó.
A foxi gazdája rá sem szólt a kutyájára. Amúgy az enyém szuka, a foxit nem láttam hogy milyen nemű.
2012. máj. 7. 17:16
1/3 anonim válasza:
evvicces.
Én kutyámat Foxinak híjják' és esőkabátban meguhatott.
2/3 anonim válasza:
Nem, még nem kezd felnőni, a nagytestű kutyák 1,5-2 éves korukban válnak felnőtté. Ennyiből meg nem lehet megállapítani, hogy játszani akart e, vagy támadni. Morgott, vicsorgott, kimutatta az ínyét? Megfeszült a teste, idegesnek tűnt? Amúgy a kölyök sem hülye, érzi, látja ha egy másik meg akarja támadni.
3/3 A kérdező kommentje:
Nem morgott és abszolút nem volt ideges. De alig tudtam megfogni, talán méter magasra is felugrott és közben húzta volna ki a fejét a nyakörvből. Ha el lett volna engedve nem lett volna semmi gond, mert ő nem bántja a kutyákat és ha azok bántanák akkor nem érik utol. Agár. :) Amúgy ez egy túraútvonalon volt az erdő közepén, tehát nem a városban, csak azért volt megkötve mert sáros volt és felugrik az emberekre, nagyon örül, még kis buta. :)
2012. máj. 7. 17:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!