Mi a véleményetek, tapasztalatotok a Labradorról?
Kevés fajta van, aki nem való lakásba egyáltalán. Ha egy labinak ki van elégítve a mozgásigénye, foglalkoznak vele, akkor lakásba is egész nyugodtan mehet!
Én szeretem a fajtát :)
Barátnőmék örökbe fogadtak egy 3 éves labit, vakvezetőnek tanult, de nem vizsgázhatott. Mára már "elfelejtette" a tanultakat és egyszerű kutyaként éli boldog hétköznapjait :)
Én bárkinek ajánlanám, akinek tetszik a fajta és meg tudja neki adni azt, amire szüksége van (mozgatás, szellemi fárasztás, kirándulások, úszás stb.).
Nekem is labradorom van, és panelban lakunk.
A napokban lett három éves. Jártunk kutya óvodába és suliba is. Kipróbáltuk az agilityt és a frizbit is. (sajnos patella műtét miatt abba kellett hagynunk).
Szoktunk kirándulni. A környékbeli gyerekek vele labdáznak. Járunk gyerektáborokba bemutatót tartani.
Túl vagyunk több engedelmes és ügyességi vizsgán. Rendszeresen járunk úszni a Dunára.
Én mindenkinek ajánlom, aki tudja biztosítani számára a megfelelő mozgást és a szellemi lefárasztást.
Szerintem házőrzésre nem alkalmas. Jelzi ugyan a mozgást, de nem támad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!