Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi a véleményetek, tapasztalat...

Mi a véleményetek, tapasztalatotok a Labradorról?

Figyelt kérdés
Esetleg saját tapasztalatok, vagy ki, hogy vélekedik róla ?:) Esetleg ajánlanátok e valakinek ezt a fajtát? ha igen akkor miért és ha nem akkor miért nem ?:D
2012. máj. 5. 18:10
 1/6 dominika72 ***** válasza:
Én ajánlom mert okos kutya,meg barátságos és hüséges de nem szuoba kutya igényli a kertet a házba bejárással,meg szereti a vizet :)) Remélem segitettem :)
2012. máj. 5. 18:13
 2/6 anonim ***** válasza:

Kevés fajta van, aki nem való lakásba egyáltalán. Ha egy labinak ki van elégítve a mozgásigénye, foglalkoznak vele, akkor lakásba is egész nyugodtan mehet!

Én szeretem a fajtát :)

Barátnőmék örökbe fogadtak egy 3 éves labit, vakvezetőnek tanult, de nem vizsgázhatott. Mára már "elfelejtette" a tanultakat és egyszerű kutyaként éli boldog hétköznapjait :)

Én bárkinek ajánlanám, akinek tetszik a fajta és meg tudja neki adni azt, amire szüksége van (mozgatás, szellemi fárasztás, kirándulások, úszás stb.).

2012. máj. 5. 18:17
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem is van egy labradorom, és azon kivül, hogy mindent megkóstól és összerág, csupa jót tudok elmondani róla. Nagy udvar kell neki, szeret nagyon futkorászni, nagyon okos, tanulékony. Két nap alatt megszokta a pórázt, és tudja ki a fönök, de néha tud makacs is lenni.Más kutyákkal is jól kijön, de lehet, hogy ez egyedenként változik. Gyerekek mellé is ajánlott, mert nem agresszív, és türi, ha cibálják. Bárkinek ajánlanám úgy házörzönek, mint hobbikutyának. Nagyon beles alak, bármennyit megeszik, ezért kell vigyázni vele. Tyúkok közelébe nem ajánlom, mert játékból megfogja öket, de soha nem eszi meg. Vizet tényleg sokat kell adni neki, és sok törödést is igényel, nagyon szeret játszani, föleg kölyökkorában. De azért a papucsokat nem árt távol tartani tölük :)
2012. máj. 5. 18:21
 4/6 Hovarju ***** válasza:

Nekem is labradorom van, és panelban lakunk.

A napokban lett három éves. Jártunk kutya óvodába és suliba is. Kipróbáltuk az agilityt és a frizbit is. (sajnos patella műtét miatt abba kellett hagynunk).

Szoktunk kirándulni. A környékbeli gyerekek vele labdáznak. Járunk gyerektáborokba bemutatót tartani.

Túl vagyunk több engedelmes és ügyességi vizsgán. Rendszeresen járunk úszni a Dunára.

Én mindenkinek ajánlom, aki tudja biztosítani számára a megfelelő mozgást és a szellemi lefárasztást.

Szerintem házőrzésre nem alkalmas. Jelzi ugyan a mozgást, de nem támad.

2012. máj. 5. 19:41
 5/6 Hovarju ***** válasza:
Ja és nem rág meg semmit a lakásban. kb.2-3 hónaposan leszedett egy kevés tapétát és azóta sem többet. Ja és cipőt, papucsot soha nem rágott.
2012. máj. 5. 19:43
 6/6 anonim válasza:
Nekem 1 éves labradorom van és egyszerűen imádom. Az nem minden labira igaz, h szereti a vizet mert például az enyém fut a víz elől. De nagyon szerethető, imádni való. Gyerekekkel nagyon barátságos, kicsit sokat ugrál de leszoktatható róla. Nálunk nagyon sok mindent rágott szét, pedig sok játéka van de neki mindig másik kell. A mozgásigénye nagy, sokat kell vele foglalkozni, de hamar tanul.
2012. máj. 5. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!