Hány kutyátok van és milyen idősek? Tudtok minddel foglalkozni?
Három kutyim van,egy 8 éves erdélyi kopó,egy kb 5 éves kuvasz keverék és egy 11 éves collie.Mindannyiukkal foglalkozni kell,ez nyilvánvaló,hiszen egyrészt imádom őket és a lehető legjobbat szeretném nekik,másrészt felelősséget vállaltam értük egy életre.Itt a foglalkozást mire érted pontosan?Ápolni pl egyszerre szoktam őket,ha úgy látom szükségesnek,hogy fésülni kell,akkor fésülöm a többieket is(bár a kopót nem nagyon kell:))
Labdázni szintúgy mindhárman imádnak,sokszor,,az idős hölgy"még lekörözi a két fiatalabb,,fiút",alig győzöm kifárasztani,de ha labdázunk,akkor mindenkinek dobálom a sajátját.Sétával már más a helyzet,ha hosszabb túrát tervezek,bár imád sétálni,a collie-t már nem viszem,mert nagyon kifáradna.Kisebb viszont sétákra együtt megyünk(négyen),illetve bicikli mellett is csak a két fiút futtatom.Nagyjából azt mondhatom,ugyanannyira részesülnek mindenből.(Kivéve,ha teljesen külön program van,pl kopó kutyusommal agility,másikukkal kiállítás,stb)
Nekünk is 3 kutyusunk van mint az előző válaszolónak. :)
Egy Bernáthegyi - golden retriever mix ő 2 éves.
Egy kis palotapincsi ő is 2 éves ( 14 nap van köztük )
És egy nem rég jött menhelyi kutyus egy kuvasz keverék ő 4 éves.
Ha az ápolásra úgy gondolsz hogy a szőrét meg egyebet akkor mi úgy csináljuk a palotaminki megy kozmetikába a nagyobbakat pedig otthon fésűjük, fürdetjük és egyebek.
Ha pedig úgy hogy foglalkozni velük az más tészta.
A palotát a szomszéddal sétáltatom a nagyokat együtt egyedül. Miután visszaérek a nagyokkal mennek a helyükre akkor viszem a kicsit vagy fordítva. :)
Külön udvarban élnek de minden délután együtt vannak és akkor együtt is sétálnak. Ha túrázni megyünk vagy hosszabb sétákra oda a kicsi nem jön mert nem nagyon bírná :)
De így nyáron mindig együtt vannak akkor csak estére vannak külön. De van amikor pl. a palotapincsi "napja" van délelőtt akkor vele vagyok ( persze a nagyok séta meg akkor elvannak foglalva ). A múltkor 4 kutyusunk volt és akkor is jutott rájuk idő mindegyikre . :)
1 egység :)
Egyelőre ennyi fér bele a keretbe, de később szeretnék kettőt.
Nekem jelenleg egy, de majd szeretnék mellé még legalább egyet, de ő csak akkor jöhet, ha elköltözünk, mert jelenleg nincs hely panelban sajnos. :/
2 éves lesz júniusban, keverék.
Mi párommal megosztjuk a vele való foglalkozást, de ha több kutyám lesz akkor úgy fogom beosztani az időmet, hogy mindegyikre legyen időm. Anélkül be sem vállalnám. :)
1 kutyám van, roti-nj keverék, 4 éves lesz vasárnap.
Rengeteget foglalkozok vele, egy-két ismerősön szerint túl sokat is, ami még 2 kutyának is elég lenne :)
Szeretnék minimum 1, de inkább 2 kutyát mellé, de jelenleg lehetetlen...anyagiak :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!