Szerintetek milyen kutya jó panelba? (mi a si-cun gondolkoztunk de nagyon örülnénk egy kis yorkshiernek vagy westinek! ) Szerintetek?
Figyelt kérdés
2012. máj. 3. 12:30
1/6 anonim válasza:
Ha rendesen kimozogja magát, akkor bármelyik fajta lehet.
2/6 anonim válasza:
Más-más karakterű kutyák, ne feltétlenül csak a külső vezéreljen. Akármennyire cuki is, egy westie és egy yorkie is terrier.
3/6 anonim válasza:
Bármelyik jó lehet, megfelelő mennyiségű séta esetén!A terriereket első kutyának nem szokták javasolni, következetes nevelést igényelnek!
4/6 anonim válasza:
shih-tzu nagyon jó panelba,családunkba kettő is van igaz ők kertes háznál benti kutyaként! Imádnak mint minden kutya sétálni,kell is nekik a testmozgás,de nem kell annyi lefárasztás nekik mint egy yorkinak! De amúgy igazi kis bohócok,de nagyon makacsok is,nehezen tanulnak! Szőrápolásuk igényes ezt figyelembe kell venni vételkor,és ne vegyél természetesen szaporítótól!
5/6 anonim válasza:
Amelyik tetszik...a lényeg, hogy jó helyről, tenyésztőtől (törzskönyvvel!) vegyétek. A másik fontos, hogy sokat foglalkozzatok vele, kutyasuli, tanítás, nagy séták, és akkor nem lesz gond.
De a terrierek karakánabb egyéniségek, mint egy shih-tzu. Nekem egy 5 éves yorkim van, most értünk haza egy 2 és fél órás sétából, és már megint itt dobálja a plüssét, hogy játszunk.
6/6 ikszdéé31 válasza:
Én bichon havaneset ajánlok, nekem is az van, nála jobban nem is kívánhatnék magamnak, egyszerűen imádom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!