Kullancs ellen hígított Neostomosan?
Figyelt kérdés
Többször olvastam itt, hogy sokan felhígítanak egy Neostomosan ampullát, és azt fújják a kutyájukra pluszba kullancs ellen?
Tényleg hatásos?
Ha ráfújom a kutyára és véletlen mittomén lenyalja vagy játszik egy másik kutyával, nem lesz baja tőle?
Nem okoz hasmenést vagy valamit, ha szájukba jut?
Hol lehet venni Neostomosant?
Emberi kullancsirtó nem hatásos nekik? Ártalmas?
Köszi a válaszokat!
2012. máj. 2. 15:24
1/3 anonim válasza:
A neostomosan jó kullancsra, bolhára, tetűre, rühre és atkára. Nagyon hatásos, sima patikában is lehet kapni.
2/3 anonim válasza:
Én évek óta használom kiegészítőként a kutyáimon. Enyémek nem szokták lenyalni, tájékoztatót el kell olvasni, hogy van e amiatt mellékhatás, nekem így hirtelen nem rémlik mit írnak. Néhány hete pont a Neostomosanról beszélgettem az orvosunkkal, ő például azon a vélenyményen van, hogy sokkal jobb kullancs ellen, mint a nyakörvek.
3/3 uszi válasza:
Helló! Mi kullancsokat gyűjtünk, nem bolhákat. Nekem is ajánlották a neostomosant. Engem az érdekelne, mennyire káros a kutyára, pl ha lenyalná, valamint, hogy ha kisgyerek is van nálunk, simogatják a kutyát, rájuk ártalmas? Valaki tud segíteni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!