Tudtok olyan állateledelest Pesten, ahol vannak minőségi kimért kutyatápok kedvező áron?
Figyelt kérdés
gondolok itt a Cibau , DogChow , Bosch , Brit , Eukanuba , Nutra Nuggets , Taste of wild tápokra és persze az ehhez hasonlókra...2012. máj. 1. 14:06
1/4 anonim válasza:
16. kerületben van egy ilyen kimérős állateledel üzlet, a Rákosi úton. Pontos címét nem tudom. Royal Canin-ból pl fél kiló 700 forint volt legutóbb, nem tudom, olcsóbb e, mintha rendesen csomagoltat veszel...
2/4 anonim válasza:
Szia!
Régebben a Naffy kutyakozmetika árusított mindenféle Acana tápot kimérve, nem is olyan drágán, kilónként asszem olyan ezres körül, de ez azóta persze emelkedhetett, már ha árulnak még egyáltalán.
Minden esetre itt a címük meg a telefonszámuk:
Naffy Állateledel és felszerelés üzlet
XIV. ker. Csömöri u.9-11.
Bosnyák téri csarnok épülete utcai üzlet (DM mellett)
Tel:
20/347-20-18 Liptai Krisztina
70/523-78-96 Benes Klaudia
Róluk beszéltem:
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat:) Holnap meg is nézem. Járt valaki közületek a Lehel csarnokiba, most olvastam,hogy ott sokféle van csak kérdés,hogy milyenek:)
2012. máj. 1. 22:54
4/4 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Voltál az említett helyeken? Találtál kimért tápot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!