Utál a kiskutyám?
nem érzem úgy hogy engedékeny voltam,szidtam amikor valami rosszat csinált :/
keverék kutyus és hosszú szőrű ezért napi szintem fésülnöm kell de nem engedi..erre van valami ötletetek?
Mi az, hogy nem engedi? Nem kell az engedélye vagy a beleegyezése a szőrápoláshoz. Lehet nem szeretni, de akkor is tűrnie kell, hiszen a gazdi csinálja!
Nincs tekintélyed a szemében, már meg ne haragudj. Lehetsz a játszótársa, haver, tesó, bármi, de nem a vezetője, akit követhet.
Pedig most kéne tisztázni az alapokat, mert később sokkal nehezebb lesz egy berögzült hibát javítani.
Nem linkelem, mert már megkaptam, hogy miért mindig ezzel jövök, de keress rá: Hogyan legyek falkavezér?
Megint én:
Ezek szerint mégsem...
Az idegenek nyalogatása az alárendeltség jele. Tart tőlük. Téged harapdál, mert így próbál játszani veled. Letiltással le tudod erről szoktatni és más közös játékokat megtanítani neki.
Fésülés:
Ne ess neki egyszerre. Először csak pl az egyik combját. ha aránylag kibírta, jutalom, dicséret.
Lehet, a fésűd kellemetlen érzést okoz neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!