A tapéta/fal evésével megmérgeződhet egy kutya?
Szeparációs stressz gyanús a sztori, figyeljetek oda rá, mielőtt rosszabb lesz.
Amúgy valószínűleg tényleg "csak" a nem bele való dolgokat hányta ki.
Tudom, hogy szeparációs stresszről szólt a dolog, de nem igazán tudom, hogy mit lehetne ezzel kezdeni. Lehet, hogy az is baj, hogy ilyenkor kizárjuk az előszobába? Sajnos albérletben vagyunk és már így is elég nagy a kár, amit persze belekalkuláltunk a dologba, de ha a többi helyiségben is pusztítani kezd?:S Az jó, ha fokozatosan növeljük a távollétet a néhány másodperctől a pár óráig?
Az is biztos baj volt, hogy eddig ritkán volt egyedül, de lényeg, hogy most sincs már baja, úgyhogy valószínűleg tényleg csak lenyelt valamit, amit nem kellett volna.
A KONG játékokat bárhol lehet venni, én ahonnan ajánlom ez:
Ezek olyan játékok amiben az a lényeg hogy teszel bele jutalomfalatot és a kutyának ki kell bányásznia onnan. Amit linkeltem ott ingyenes a szállítás és megbízhatóak, mindig időben hozzák a dolgokat
Hát igen, falkavezérségen kell dolgozni, ennyit tudtok tenni. Semmi el-meg beköszönés, semmi ugrálás, követelőzés, séta láb mellett vagy mögötted, fegyelmezés, és mindig magatokat helyezzétek előtérbe. Ha például a kutya útban van, elkülditek, nem eltűritek. Ez csak egy apróság a sokból, de magát a hozzáállást elég jól példázza, elsősorban ő alkalmazkodjon hozzátok, ne ti hozzá.
Nem nagy ördöngősség, ha az ember egyszer rájön a titkára, és szerencsére elég sok információhoz hozzá lehet jutni a neten és könyvekben :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!