Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ma elhoztam egy 10-11 hetes...

Ma elhoztam egy 10-11 hetes németjuhász kölyök kutyát. Mennyi idő lehet mig megszok és elfogad engem illetve az uj helyét?

Figyelt kérdés
Eddig a testvérével volt egy helyen állandóan játszadoztak. Kis elevenek voltak ketten. Ebből hoztam el egyet (szuka volt mind2). Most kicsit meg van szepenve gondolom, uj hely uj gazdi. Nincs játszótárs. és persze ha bezárom valahova vonyit, ki nem engedhetem mert elcsámborog sajnos ki tud jutni az utcára. Mert a szomszédban épitkezés van és.. :S . Hívásomra még egyáltalán nem jön hozzám.
2009. jún. 22. 18:16
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

1 nap alatt ne várj semmit egy kiskutyától. SZép lassan, pár nap alatt megszokja, hogy vele vagy, a gyere parancsra meg a nevére már általában 1 hét után hallgat egy kutya.

Vidd el kutyasuliba, hamar megtanul majd mindent

foglalkozz vele sokat, játsz vele. Egy kutya szemében az ember ugyanúgy fajtárs, mint egy másik kutya (viselkedési kísérletek alapján)

2009. jún. 22. 18:21
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Az én kicsimnek (3 hós volt akkor) 3-4 nap volt mire abbamaradtak az éjjeli rendszeres "kapu előtt fekszem és sírok" programjai. 1 hét után már a nevére is hallgatot, jutalomért ült és behívás is ment, persze csak zavaró tényezők nélkül.
2009. jún. 22. 18:30
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Ne aggódj, nekem is most van kiskutyám, egy hónapja van nálunk. Az elején teljesen kétségbe voltam esve, hogy nem érzi jól magát és sosem fog velünk megbarátkozni aztán eltelt kb egy hét és azóta le sem tudom magamról rázni a kis manót :D

Persze nagyon sokat foglalkoztam vele, nem siettettem a dolgot, csak óvatosan közelítettem, nem kergettem mikor elszaladt (mint apukám, aki azóta is az egyetlen ember akit mindig megugat XD)

Szóval nyugi, nem lesz ott gond :)

2009. jún. 22. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!