Tudtok Bichon Havanese ról valami érdekeséget vagy tüdnivalót, ha igen lécci írjátok már le?!
mit szeretnél róla tudni pontosan???
jellemével,szőrével vagy mivel kapcsolatban??
első vagyok
van egy 10 hónapos havanese-m, nagyon barátságos,7 hónapos koráig jól viselkedett aztán kb 8-9 hónapos korára kicsit elkanászodott szigorúbbak lettünk/még vagyunk vele..de most már vissza tért a kevésbé rosszabb oldalához:)
könnyen tanul és rengeteg energiája van ,alig tudjuk lefárasztani..imádja a tenisz labdát :)
most így hirtelen ennyi jutott eszembe..
Nagyon jófej kutyák, az enyém most lesz kétéves. A két legjellemzőbb dolog: az egyik, hogy gondos ápolást igényel a szőre, ha rendesen meghagyod, és nem vágatod egycentisre. A másik, hogy egy hava nagyon igényli az ember társaságát. A lakásban amerre jársz, megy utánad. :)
Egyébként normális kutyaként kell velük bánni, nem ölebként. A vérmérsékletük pedig nem egyforma, az enyém nem olyan energiabomba, szeret lustálkodni.
Hát az enyém másfél éves, szőre nagyon könnyen filcesedik pedig minden nap kifésülöm alaposan. Nagyon barátságos, de önfejű és nem sieti el pl. hogy ha hívom visszajöjjön.:)
De egyébként könnyen tanul, rengeteg trükköt tud.
Nem egy beteges fajta, de tenyésztőtől kell venni. Én nem hagyom lépcsőzni, nem tudom más gazdi hagyja-e :)
Kis nyomorékomat imádom :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!