Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Két kutya egymás mellett,...

Két kutya egymás mellett, hogy fog megférni?

Figyelt kérdés
Egy amerikai staffordshire terrier, és egy puli kölyök fog nemsokára a házhoz érkezni. Mivel anyósomékkal lakunk, mindketten más fajtát szeretnénk, így az a döntés született, hogy mindkettőt megvesszük. Nem tudom, jó ötlet e? Két kanról van szó... mindkettő kölyök még. 8-10 hetesek. Véleményeket kérnék szépen:)
2012. ápr. 27. 07:36
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
a pulira nem merek biztosat mondani, az nem a mienk lesz:D persze szeretni fogom én is meg minden, de az az anyósom fennhatósága alá tartozik:) Az amstaff-ot azért nem akarom ivartalanítani, mert ha majd elköltözünk innen, szeretnék egy szukát is, és egyszer nem bánnám ha lennének kölykei is.
2012. ápr. 27. 09:19
 12/16 anonim ***** válasza:

ja, mégegy szaporító....minek, könyörgöm? Értessz hozzá? nem. Tenyésztési szempontok alapján választod azt a kutyát? nem. Egyáltalán van fogalmad róla mit kéne nézni, ha tenyésztésre választassz? nem.

akkor ne szaporíts

2012. ápr. 27. 09:25
 13/16 A kérdező kommentje:
Nem tenyészteni akarom, erről szó sincs. Nem értem miért kell így megijedni rögtön. Csak szeretném ha a kutyám normális, teljes életet élne. És nem minden évben akarom kölyköztetni, csak egyszer. Szerintem sokkal egészségesebb mint az ivartalanított. Nem testileg, hanem lelkileg.
2012. ápr. 27. 09:32
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

biztos nagyon értessz hozzá, te tudodmi egészséges neki. Az állatorvosi kamara szerint az ivartalanítás,mert legalább nem lesz hereákos. VAlamint akkor ezek szerint nem volt még kan kutyád, aki egyszer fedezett. Mert utána egészen más lesz, megőrül, sír, nem eszik napokig ha csak 3háznyira is van egy tüzelőszuka, nem hogyha ugyanott.

Ez az egészségtelen neki, nem ha ivartalanítod.

A szukánál pedig ugye, ha csak egy alma lesz akkor gennyes mélhgyulladás, emlőrák szinte biztos.

tehát a szukát úgyis ivartalanítanod kell az alom után.

minek egy alom? mit csinálsz a kölykökkel? Nem törzskönyves, kötelező orvosi szűrések nélküli kölykök lesznek,amkik senkinek nem kellenek. csak az oltásra chippezésre ráköltessz egy csomó pénzt amit senki nem fizet meg neked.

Ésakkor még nem beszéltem arról,mi van ha herpeszes és végignézed ahogy a kölykök megfulladnakha császározni kell és 50 ezer csak a műtét.....

és mág adót is fogsz fizetni

2012. ápr. 27. 09:38
 15/16 anonim ***** válasza:
Valahogy sejtettem, hogy itt is szaporítás lesz a háttérben... :(
2012. ápr. 27. 09:44
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

ja, meg "teljes élet" meg "látom rajta, hogy anya akar lenni".

aztán a kölykök mennek a menhelyre, és a szuka is amikor kiderül,hogy gennyes méhgyulladása van és 60 ezer a műtét. Most hoztak be egy trikolór colliet az illatosra így, SOS műtét lett belőle. A "kedves gazdi" úgy látszik nem vállalta a költségeket. Már a fajtamentőknél van.

2012. ápr. 27. 09:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!