Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Lehet, hogy vemhes a kutyám?!

Lehet, hogy vemhes a kutyám?!

Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem, hogy lehet-e vemhes a kutyám?! Azt nem tudom pontosan, hogy volt-e másik kutyával. De ma este láttam, hogy rá van száradva, valami a mellére és amikor megnyomtam akkor átlátszó váladék spriccelt ki belőle. Mindegyik melléből jött ilyen és elég sok. Mostanában többet is eszik. Lehetséges, hogy vemhes lenne??!!Előre is köszönöm a válaszokat.

2012. ápr. 25. 22:51
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Figyu. Feltettem egy tök normális kérdést, erre mindenki lehord. Annyira állatbarátok vagytok.... Én is az vagyok. Rengeteg állatom van, mindegyiket teljes FELELLŐSSÉGGEL vettem magamhoz. És leírtam már az előző kommentemben, hogy ivartalaníttatni fogom, ha megszületnek a kölykök. És engedje már meg nekem a világ, meg a nagy állatbarátok, hogyha van megfelelő hátterem és elég helyem akár 5 kölyök számára IS, akkor had döntsem már el ÉN, hogy mi legyen!!!!!! Köszönöm szépen.... De akkor már, ha ennyire nagy a kockázata, akkor a tenyésztőket is utálhatjátok, mert megterheli a kutyát az ellés, meg nagy a mellrák kockázata.... Nem értelek titeket.... Mindegy is.
2012. ápr. 30. 14:17
 12/16 anonim ***** válasza:

A tenyésztők 2 éves koruk előtt nem elletik a szukáikat.

Elég nyomós okuk van rá.

Felteszem, a te kutyádnak első vemhessége, tehát még 1 éves sem lehet, vagy maximum annyi.

Ez olyan, mintha egy 13 éves szülne egy gyereket.

Továbbra is úgy gondolom, hogy felelőtlen vagy, és csak a saját fogalmaid szerint állatbarát.

2012. ápr. 30. 23:17
 13/16 anonim ***** válasza:

Ja, és mellesleg ha születik 5 kölyök (de van, hogy 10 is), akkor lássuk csak, az oltásaik 16.000 és 20.000 között lesznek FEJENKÉNT, tehát 5 x 20.000 (azért 20.000-rel számolom, mert tuti lesz majd az oltások mellé valami baj, amivel menni kell a dokihoz...) 50.000 forintot költesz CSAK az oltásokra.

És akkor következő körben ivartalaníttathatod az anyakutyát, majd a piciket is.

Kan, szuka vegyesen átlagban 15.000 forint.

6x15.000= 90.000

És akkor még nincsenek a kicsitnek alap felszerelései, egyetlen nyakörv is legolcsóbban 1000 ft...

+ Chip, az is 3500 fejenként.

Az 5000 + 17.500 = 22.500

És 5 kutya havi etetése 20.000 forint körülre jön ki ha középkategóriás táppal eteted őket.

Számoljunk csak: 50.000 + 90.000 + 25.000 + 20.000

(50- oltás, 90 - ivartalaníttatás, 25 - felszerelés minimum ára, 20 - havi kaja) = 185.000 forint.

ismétlem:

185.000 forint.

Nem lenne SOKKKKKAL egyszerűbb, ha most ivartalníttatnád az egy szem kutyád?

3 kutyára is nehéz figyelni és kielégíteni az igényeiket, annál több kutya pedig teljes embert kíván, akinek belőlük áll az élete.

1-2 kutyát nem kunszt sétáltatni.

egy 4-5 tagú falkát már nagyon is problémás, ha nem profi kezek között vannak.

és ismétlem, a szukád még kölyök, a csontozatának úgy beteszel ezzel az alommal, hogy ihaj.

Egy ilyen elletés után annyi Ca+-t kénytelen kivonni a saját szervezetéből szegénykém, hogy onnantól megáll a fejlődésben, és sosem lesz olyan egészséges, fejlett kutya, mint amilyen lehetne.

Nem beszélve a lelki terhekről, amit a fél-1 éves első almos kutyaanyák elszenvednek.

Sokan nem is tudnak mit kezdeni a kölykökkel, agyonnyomják, megeszik vagy elhagyják őket.

Egyszerűen nem hiszem el, hogy ezek az érvek nem elegek ahhoz, hogy belásd, semmi értelme ezt az almot világra hozni.

2012. máj. 1. 22:40
 14/16 A kérdező kommentje:
Komolyan mondom nem értelek titeket!!!!!! Ha van elég pénzem rájuk és elég helyem is, mivel tanyán élünk, akkor miért ne lehetne????!!!! És mellesleg a kutyám 2 és fél éves!!!! Ismétlem, van elég pénzünk, helyünk és energiánk a kölykökre!!!!! Ezt nem ti fogjátok eldönteni!!!!
2012. máj. 2. 17:31
 15/16 anonim ***** válasza:
Istenem..ez a nagy világmegváltó szöveg...szánalmas, már ne is haragudjatok:) HA Ő AZT SZERETNÉ HOGY LEGYENEK KISKUTYÁK, MERT VSZÍNÜLEG GONDJUKAT TUDNÁ VISELNI AKKOR MIÉRT NE LEHETNE?? tényéeg nem értem...az ő kutyája, és ő fogja eldönteni..szerintem:)
2012. máj. 28. 15:07
 16/16 anonim ***** válasza:
ja és még valami..:) attól mert szeretne kiskutyákat, nem állatbarát? :OO ez újdonság számomra..mert ti aztán azok vagytok..."semmi értelme azt az almot világra hozni.." oké..:)
2012. máj. 28. 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!