Ezek a kutyák fajtatiszta Amstaffok? Csak hozzáértő, és tenyésztők hozzászólását várom.
Ezek a kutyák törzskönyvvel ellátott Amstaffok. 3 éves szukák, nagyon kedvesek, kutyaoviban és kutyasuliban tanítottak, erős idegzetűek, megbízhatóak, csupa+++++
de... én venném át a nevelésüket egy kedves ismerősömtől, akik külföldre költözés miatt nem tudják tovább nevelni. Nekem viszont 3 gyerekem van, a legkisebb 8 hónapos, a középső 11éves, a legnagyobb gyerkőc 14,5éves. Mit mondanátok? Merjem vállalni? Tényleg Amstaffok, vagy az elterjedt Pitt bull átpapírozásának estek áldozatául?
Köszi előre is a válaszokat
Nincs kép.
Egyébként meg olyan mindegy. A kutya természete a lényeg.
nem kell megvárni...
mindegy, hogy pit vagy amstaff. akérdés,hogy hogy nevelték. (egyébként még kép alapján se tudjuk megmondani, még orvos se tudja 100%-ig eldönteni. Ezért lehet átpapirozni.) De a nevelés a lényeg.
Én 2dolgon gondolkoznék el:
1.van elégidőd rájuk?
2.Ugye tudod,hogy a kicsit nem hagyhatod az első 4-5 évben egyedül a kutyákkal? Tehát meg kell oldani a szeparációt,ha te nem vagy velük
Velem van a hiba, köszönöm a képfeltöltőt, de így sem megy, mert nem jó a formátum...
És igen, mérlegeltem, a picit nem hagynám SEMMILYEN KUTYÁVAL egyedül, mert könnyen prédának nézheti. Tudom ez nem törvényszerű, de jobb félni, mint megijedni! Sőt egyenlőre a nagyobbakat sem. De kár volna ezért a két kutyáért, ha menhelyre kerülnének, vagy elaltatnák őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!