Mit adjak neki?
Figyelt kérdés
nagy testű 11 hónapos kutyusomnak,az acanát nem eszi meg,az orijen nekem túl drága,a royal canninba meg tartósítószer van,azért nem adok neki2012. ápr. 23. 16:41
1/5 anonim válasza:
Brit, Brit Care, Josera, Pro Plan ezek jók még :)
2/5 anonim válasza:
Hill's, Josera, Happy Dog, Eukanuba (nem a legjobb...)
Royal Canin-ban tartósítószer? Két éve azzal etetek, és nem tudok róla, hogy lenne benne tartósítószer, rá is van írva a tasakjára, hogy nincs benne mesterséges adalékanyag...
3/5 anonim válasza:
Kukorica, kukoricaliszt, kukoricaglutén ezekre sincs szüksége a kutyának! és ott van rjta, hogy Tartósítószer: Kálium-szorbát.
Antioxidánsok: Propilgallát, BHA.
4/5 anonim válasza:
Ok. Már eddig is váltani akartam, de most már biztos hogy váltok.
5/5 anonim válasza:
Én Flatazorral etetem a kölyök kutyám! Nagyon szereti és nem fújódik fel tőle! Mellesleg 2 hónapos spániel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!