Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen egy kutya iskola? Ott...

Milyen egy kutya iskola? Ott verik a kutyákat? Mennyi ideig vannak ott?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 21. 07:58
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%

Sok kutyaiskola között ég és föld a különbség. Olvasd el ezt, én írtam ki pár napja, látni fogod a különbséget egy jó és egy rossz kutyaiskola között.

http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__2871707-a-beh..

Egyébként a legjobb az, ha te mész minden alkalommal a kutyasuliba a blökivel együtt, hiszen ennek a lényege, hogy a gazdit tanítják az elején nagyobb részben és csak utána a kutyát. Ha beadod egy bentlakásos képzésre, utána neked is ugyanúgy meg kell tanulni mindent és bár a kutyának megtanítják a parancsokat, még messze nem biztos, hogy a kutya neked is szótfogad majd a kutya, ha nem tanulsz meg a kutyával bánni. Másrészt ez jóval drágább. Szóval ajánlom, hogy közösen menj a kutyussal suliba, mindkettőtöknek nagy élmény.

2012. ápr. 21. 08:10
 2/21 anonim ***** válasza:
Kutya kutya kutya - 1 mondatban sikerült 3x is leírnom - reggel van még :)
2012. ápr. 21. 08:11
 3/21 A kérdező kommentje:
Köszi szépen,azért szerettem volna ott hagyni,mert én csak hétvégén érek rá.
2012. ápr. 21. 08:23
 4/21 anonim ***** válasza:

Ne aggódj, a legtöbb kutyasuli hétvégén van :)

Nálunk úgy van, hogy szerdán, szombaton és vasárnap van a rendes suli, pénteken ÖV képzés, hétköznapokon este 6-tól, hétvégén de. 10 órától.

A legtöbb gazdi hétköznap nem tudja megoldani, így sokan tényleg csak hétvégén járnak :)

Merre laksz? Hátha sikerül egy jó sulit ajánlanom :) Pesten és Székesfehérváron tudok segíteni suli keresésbe!

2012. ápr. 21. 08:29
 5/21 anonim ***** válasza:

n

Ja és egyébként a bentlakásos képzés általában több hónap és igen borsos az ára!

2012. ápr. 21. 08:29
 6/21 anonim ***** válasza:

A kutyaiskolának pont az a lényege, hogy Te megtanuld a kutyádat kezelni irányítani.

És természetesen nem verik a kutyákat (normális ember soha nem üti meg a kutyáját)

Általában hétvégente vannak az órák, szombat vasárnap, kb. 2 órás egy alkalom. Odamész a kutyáddal (amit vinni kell: nyakörv, póráz, oltási könyv, kakifelszedő zacsi, és jutalomfalt) és az oktató elmondja, hogy mi lesz. Általában csoportos foglalkozások vannak, az alapengedelmesség a legelső lépcsőfok. Tessék, néhány videó:

http://www.youtube.com/watch?v=gYUrng38alw&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=yNeXYW3FeH0

2012. ápr. 21. 08:43
 7/21 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat,és akkor mi van ha 2 kutyam van?
2012. ápr. 21. 08:47
 8/21 anonim ***** válasza:
Akkor megtanulod kezelni az egyiket az iskolában, a másikkal pedig otthon gyakorolod ugyanazt, amit tanultatok. Én a nehezebb esetet vinném suliba, a másikkal könnyebb dolgod lesz egyedül. De ha elakadsz, akkor egy jó suliban elég megkérdezned a kiképzőt, és eligazít.
2012. ápr. 21. 08:51
 9/21 A kérdező kommentje:
Alexandra köszi szépen,nem hiszem,h tudsz ajánlani mivel én szlovákiai vagyok.ti melyik kutyát vinnétek,az egyik nagyon ugrál rám,a páromra morog evés közbe,össze verekedik a kannal,a másik még a nevére se hallgat,pacsit se ad.
2012. ápr. 21. 09:02
 10/21 anonim ***** válasza:
Az ugrálós-morgós kutyát vinném, mivel ott nagyobb gondok vannak. Ha őt megtanulod kezelni, a másikkal már nem lesz gond :)
2012. ápr. 21. 09:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!