Jack Russel Terrier fajtamentés van?
Dehogy keresel. Ha ugyanis keresnél, találnál.
Az nagyon nagy segítség lenne! Talált kutya, tegnap este találtam, de nálam nem maradhat, mert nem engedik (talán még egy éjszakát ki tudok könyörögni, ha látom, hogy intéződik a sora).
Körülbelül 1-2 éves szuka kutya, nagyon barátságos, mindenkivel, folyamatosan csóvál, örül.
Állítólag többen is látták, legalábbis visszajelezték nekem, miután face-n megosztottam, hogy pár hete látják kóborolni, de senkinek nem hiányzik.
Én láttam vagy két plakátot a városban, hogy találtak egy Jack Russel Terriert az sokáig kint volt, de bezzeg most, hogy megtaláltam a kutyát leszedték az összeset. Nem kizárt, hogy azt a kutyát találtam meg én is, mint amit más. Nyakörv is volt rajta.
Sziasztok!
Mi a helyzet gazdi ügyben? Van már végleges, vagy ideiglenes? Esetleg tudnék ideiglenes örökbefogadót. Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!