A pár napja örökbe fogadott kutyám rám támadt etetés közben :- ( Mit tegyek vele?
Köszönöm. Ahhoz túlságosan szeretem a kutyákat, hogy feladjam. Nem tudok rá haragudni, de tény, hogy furcsán viselkedik. A tegnapi eset után eléggé félre vonult. Eddig folyton a sarkamban volt, ma meg majdnem azt hittem eltűnt. Apósommal vagy fél órát kerestük (elég nagy udvarunk van) mire megláttam lapulni a legsűrűbb bokrok alatt. Oda mentem hozzá, jött velem a másik kutyus is, egyszer csak hirtelen kiugrott és rárontott a társára, pedig amúgy jól kijönnek, meg jókat játszanak, nem tudom megint mi ütött belé. Nagyon várom a holnapot, mert őszintén szólva kezdek kicsit tartani tőle.
A legelső válaszolónak még nem reagáltam: Nagyon jól tudom, hogy egy örökbefogadott kutyánál bármi lehet. Lehet kezes bárány is, de lehet lelki sérült is. Javarészt inkább hálásak szoktak lenni azért, ha valaki jó helyre viszi őket, nem az a gyakori, hogy támadja azt, aki enni ad neki. Én amúgy könnyen el tudom azt is képzelni, hogy ott a telepen némelyik gondozó is terrorizálta őket, mert találkoztam ott olyan emberkével, akiről lesült, hogy neki tök mindegy, hogy elaltatják, vagy elviszem. Még azt is nehezményezték, hogy sokáig ott voltunk. Gondolom oda veti elé a kaját, de közben üti, veri. Na mindegy, a kérdést nem azért tettem fel, mert ezen most annyira meg vagyok lepődve, hanem azért, mert tudni akartam ,hogy mit csinál ilyenkor az, aki nálam jobban ért a kutyákhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!