Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen kutyátok van?

Milyen kutyátok van?

Figyelt kérdés

Kinti /benti fajta neme kora jelleme ?

és h milyen trükköket tud :D

és h milyen táppal etetitek :)

2009. jún. 20. 21:19
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

kinti 6 éves szamojes, spiccem van tud mindenfélét nagyon imádom nem tom hogy kmi lenne ha ő nem lenne jó minőségű táppal etetjük

erre a képre hasonlít

[link]

2009. jún. 21. 09:11
 22/32 anonim ***** válasza:
Cane Corso, 9 hónapos, kislány:) Szuperprémium tápot eszik(Belcando)+csonterősítő. Éjszaka bennt alszik velünk,amúgy napközben kinnt rohangál a közel 2 hektáros udvaron:) nagyon jó fej,igazi "macska kutya" (már ami a természetét illeti) végtelenül barátságos,csak akkor támad,ha úgy érzi,hogy bennünket vagy a házat veszély fenyegeti.
2009. jún. 21. 10:34
 23/32 anonim ***** válasza:

1 rövid szőrű tacskó(szuka) és egy hosszúszőrű törpetacskó(kan).

Benti mind a kettő.

Mindkettő tudja: ül,fekszik,marad,pacsi, ugat, forog, kér, és ha leteszem a kaját, azt mondom NEM, addig nem veszik el,míg azt nem mondom, "megeheted".

Pro 26 D tápot esznek, kiegészítve főtt/sült husival, tésztával (attól függ, mi az ebéd:D) Plusz pár naponta kukoricacsíra olajat öntünk a tápra,mert attól fényesebb a szőrük.

2009. jún. 21. 15:32
 24/32 anonim ***** válasza:

15:32

Naponta legalább 4-szer levisszük, 20 percre, de délután legalább fél órát futnak. Többet nem is igényelnek, mert sokszor hamarabb fejönnek,mint mi. :)

2009. jún. 21. 15:33
 25/32 anonim ***** válasza:

Nekem egy 2,5 éves labradorom van. Kan, fekete színű. :)

Adonis a neve. Mivel 30 kg, elég sokat eszik. Szereti a házi kosztot is, de táppal is rendszeresen etetjük. Hetente elfogyaszt 5 kg Chappi-t, és persze naponta kap házikosztot is. 3x kap enni egy nap, tudom, ez elég rossz szokás, de megszokta még kölyökkorában ezt a rendszert, és azóta ragaszkodik ehhez. :)

Parancsok: ül, fekszik, marad, pacsit, helyedre, ha kettőt tapsolok és mondom, hogy "hopp" akkor felugrik, a két mellső lábát a kezembe teszi, és úgy lehet vele "táncolni". :)

Természetesen megy neki az apportírozás is, a kertben is, és a vízben is vissza hozza a pálcát, vagy a játékát.

Érti a szavakat, mondatokat is:

- hol a cica/macska? (akkor nekiáll macskák után kutatni)

- éhes vagy? szomjas vagy?

- igyál!

- vigyázz, süt (ha a kaja, amit kiadok neki még forró, olyankor óvatosabban fog az evéshez, ha előre figyelmeztetem)

- lassan edd (ha valamilyen komolyabb csontot kap)

A kertben lakik, a házában, de mivel rendszeresen féregtelenítjük, fürdetjük, bent is szokott lenni. Pl. ha nagyobb vihar van nyáron, és fél. Vagy pedig télen, ha nagyon hideg van, bent alhat a kandalló előtt. Szobatiszta, és nem rendetlenkedik. :)

Sétálni nehéz vele, mert nagyon engedetlen az utcán, egész más kapun belül és kapun kívül a viselkedése. De az évek múlásával úgy vettük észre egyre engedelmesebb séta közben is.

Nagyon aranyos kutyus, nem bántam meg, hogy labradort vettem annak idején. :)

2009. jún. 21. 15:36
 26/32 anonim ***** válasza:

Magyar Vizsla.Kint tartjuk.2008.08.14-én született.

Tudja a:

-pacsit

-ülj

-feküdj

-maradj

-lábhoz

-beszél

hozd vissza

-fogd meg

-ereszd

Mikor milyen tápod adunk neki,valamikor pedigree-t kap,de általában chappy-t.Szokott kapni márkátlan tápot is.Főttojást szoktunk neki adni,hogy fényesmaradjon a szőre.

Szinte minden nap sétáltatom

2009. jún. 21. 18:37
 27/32 anonim ***** válasza:

Nekem egy angol cocker spánielem van.

Trükkök:ül, fekszik, pacsit, helyedre,kéri= ugat,futás,marad,keres

2009. jún. 21. 19:05
 28/32 anonim ***** válasza:

előző

belcandot adunk neklakásba van

3-4 órát vagyunk kint a parkba vele

2009. jún. 21. 19:07
 29/32 anonim ***** válasza:

berni pásztor ,ivartalanított szuka,lakásban él,felváltva visszük sétálni, napi 2 -3 × 1-1,5 óra, családtag .

még csak 6 hónapos, kevesebb problémát okoz mint a gyerekek :)

az alap parancsoknak szót fogad , mindannyiunktól ,és természetesen kutya oviba is jár .

prémium tápot,és házi kosztot kap, naponta 2 ×.

reggeli után pihi .vacsi után meg alszik reggelig .

mindíg a közelünkben akar lenni,kivéve ha álmos .

a hálószobák és a wc-k tiltott területek neki.

még ha az ajtó nyitva akkor sem jön be !

nagyon nyugodt vérmérségletű,és imádják a kölykök barátai-osztálytársak,stb.

ő Kyra.

2009. jún. 22. 11:40
 30/32 A kérdező kommentje:
köszi a válazokat:D
2009. jún. 22. 13:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!