Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ez csak szerintem nem yorki?

Ez csak szerintem nem yorki?

Figyelt kérdés

[link]

Véletlenül akadtam rá erre a hirdetésre. Már azon is nagyon rácsodálkoztam, hogy vaterán adják-veszik a kutyákat, de azon pláne, hogy keverékeket is pénzért adják!:S Kíváncsi lennék, hogy mi jár azok fejében, akik vaterán veszik az állataikat!:(

2012. ápr. 19. 12:19
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
0%
Uristen, hogy mindig mindenkinek csak a rosszat!!! Miért remélitek, hogy a többszörösét fogja orvosra költeni? Van itt olyan elismert yorki tenyésztő, aki 1000% -osan megmondja, hogy az a kiskutya keverék? A felnőtt kutya is azért westis, mert ugy van megnyirva. teljesen hosszu a szőr a kiskutya fülén, azért ilyen baromi hosszú. Én nem védem egyiket sem, de komolyan mondom, hogy fröcsög belőletek a rosszindulat, azért mert megveszi. Az ő dolga, arra költi a pénzét amire akarja. ha idejönne, és kérdezne, hogy megvegye-e, persze, szép szavakkal, ész érvekkel le lehet beszélni. De igy, hogy csak a rosszakat kivánni neki....... mi jár az eszükben akik a vaterán vesznek állatot????? az örökbefogadható kutyákat is hirdetik a vaterán. Mi a különbség? A vatera is egy hirdetési oldal, teljesen mindegy hol hirdet, a lényeg az, hogy a kutyának jó helye legyen. Sajnos az a probléma már ezzel az oldallal, hogy kicsit átbillent a mérleg a másik oldalra. Sok embernek halvány fogalma sincs semmiről, legfőképpen magukról a kutyákról, a nevelésről, csak szajkózzák amit a tévében látnak, mindenre ráhuzzák a falkavezérséget, meg az ivartalanitást, és sokszor a kérdező nem is kap értelmes választ a kérdésére. mert felteszi szerencsétlen, és azonnal nekiesnek 20-an, hogy egy mocskos szaporitó, meg miegymás.
2012. ápr. 20. 06:02
 22/25 anonim ***** válasza:
Ránézésre csak egy nagyon kicsit van benne yorki,de ez keverék túl nagy a füle és túlságosan szőrős nem úgy nézki mint egy normál yorki kölyök.
2012. ápr. 20. 06:19
 23/25 A kérdező kommentje:

Óriási különbség van a menhelyi kutyák és a szaporított kutyák vaterás hirdetése között, mégpedig az, hogy a menhelyi kutyák oldalán ez is szerepel:

"Jelen esetben rendhagyó módon a leütéssel nem jár együtt automatikusan az "áru" kötelező átvétele/átadása,azt minden esetben megelőzi egy személyes találkozó, és kutya-gazdi ismerkedés.

Leütés előtt javasoljuk, hogy néhány szóban írják meg nekünk,

hogy hova, milyen körülmények közé kerülne a kutya

(kertes ház/lakás,gyerek van-e, mekkora, másik állat kutya/macska, stb).

Kölcsönös szimpátia esetén, kutyáink örökbefogadási szerződéssel

adjuk örökbe, és családlátogatással figyelemmel kísérjük további sorsukat is."

A kérdésben szereplő példánál pedig valaki meglátott délután egy cukimuki kutyát és már este nála is van. Nem érdekli a szaporítót, hogy hova, milyen körülmények/emberek közé kerül a kutyája. Aki kicsit is lelkiismeretes, azt nem az érdekli, hogy minél hamarabb elpasszolja a kutyát, hanem legalább érdeklődik, hogy milyen körülmények várják a kutyát a leendő gazdinál, de ahogy látom még véletlenül sem hangzott el erre irányuló kérdés.

2012. ápr. 20. 08:10
 24/25 anonim ***** válasza:
4. alom. Hát gratulálnék neki szívesen hozzá. Gondolom a szuka van vagy 2-3 éves. Nem az a baj hogy megveszik, hanem az hogy olyan veszi meg aki annyit nem tud hogy ez nem fajta tiszta (ilyet ingyen is kaphat). Azt sem kérdezte meg mit eszik pl. hogy a későbbiekben meg tudja e fizetni a kutya igényeit. A baj az hogy keverék kutyát pénzért ad, és elleti a sajátját.
2012. ápr. 20. 08:25
 25/25 anonim ***** válasza:
55%

Kedves 21. válaszoló:

szerintem nem értetted meg a dolog lényegét, senki sem kívánta, hogy legyen beteg és kölcsön az újdonsült gazdi több 10 ezreket rá. Hanem azt mondta a 20. válaszoló, hogy megvette 22 ezerért ÉS majd 50-et fog rákölteni. Itt hol a rosszindulat? Sehol.

És hogy a többség nem ért a kutyákhoz? Nem azért, de én állandó olvasó-válaszoló vagyok az oldalon, és ha normálisan kérdez a kérdező és utána nem szajkózza a saját hülyeségeit, hanem utánaolvas, érdeklődik, akkor SOSEM támadja le senki, és OK NÉLKÜL nincs senki leszaporítózva, hanem csak akkor amikor feltesz egy fedeztetéssel kapcsolatos kérdést, ami mutatja a TOTÁL tudatlanságát. És persze ezek után még neki áll feljebb. Azért meg nehogy már mi legyünk a rosszak, bunkók, szemetek, csak mert rossz szemmel nézzük, hogy mások mennyit ártanak önszántukból, akarattal a saját kutyájuknak akiket állítólagosan szeretnek.

Itt nem fröcsög senki a vásárlóra (bár én a helyében tuti nem venném meg a fenti kommenteket nézve) inkább az eladóra, a vevő csak tudatlan és kidobott egy olyan kutyára pénzt, aki nem is az aminek megvette. Ebben ez a szőrnyű. Nyílt lopás és csalás történik, és a hülye ember még észre sem veszi, itt ez a szőrnyű...

2012. ápr. 20. 08:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!