Ez csak szerintem nem yorki?
Véletlenül akadtam rá erre a hirdetésre. Már azon is nagyon rácsodálkoztam, hogy vaterán adják-veszik a kutyákat, de azon pláne, hogy keverékeket is pénzért adják!:S Kíváncsi lennék, hogy mi jár azok fejében, akik vaterán veszik az állataikat!:(
Óriási különbség van a menhelyi kutyák és a szaporított kutyák vaterás hirdetése között, mégpedig az, hogy a menhelyi kutyák oldalán ez is szerepel:
"Jelen esetben rendhagyó módon a leütéssel nem jár együtt automatikusan az "áru" kötelező átvétele/átadása,azt minden esetben megelőzi egy személyes találkozó, és kutya-gazdi ismerkedés.
Leütés előtt javasoljuk, hogy néhány szóban írják meg nekünk,
hogy hova, milyen körülmények közé kerülne a kutya
(kertes ház/lakás,gyerek van-e, mekkora, másik állat kutya/macska, stb).
Kölcsönös szimpátia esetén, kutyáink örökbefogadási szerződéssel
adjuk örökbe, és családlátogatással figyelemmel kísérjük további sorsukat is."
A kérdésben szereplő példánál pedig valaki meglátott délután egy cukimuki kutyát és már este nála is van. Nem érdekli a szaporítót, hogy hova, milyen körülmények/emberek közé kerül a kutyája. Aki kicsit is lelkiismeretes, azt nem az érdekli, hogy minél hamarabb elpasszolja a kutyát, hanem legalább érdeklődik, hogy milyen körülmények várják a kutyát a leendő gazdinál, de ahogy látom még véletlenül sem hangzott el erre irányuló kérdés.
Kedves 21. válaszoló:
szerintem nem értetted meg a dolog lényegét, senki sem kívánta, hogy legyen beteg és kölcsön az újdonsült gazdi több 10 ezreket rá. Hanem azt mondta a 20. válaszoló, hogy megvette 22 ezerért ÉS majd 50-et fog rákölteni. Itt hol a rosszindulat? Sehol.
És hogy a többség nem ért a kutyákhoz? Nem azért, de én állandó olvasó-válaszoló vagyok az oldalon, és ha normálisan kérdez a kérdező és utána nem szajkózza a saját hülyeségeit, hanem utánaolvas, érdeklődik, akkor SOSEM támadja le senki, és OK NÉLKÜL nincs senki leszaporítózva, hanem csak akkor amikor feltesz egy fedeztetéssel kapcsolatos kérdést, ami mutatja a TOTÁL tudatlanságát. És persze ezek után még neki áll feljebb. Azért meg nehogy már mi legyünk a rosszak, bunkók, szemetek, csak mert rossz szemmel nézzük, hogy mások mennyit ártanak önszántukból, akarattal a saját kutyájuknak akiket állítólagosan szeretnek.
Itt nem fröcsög senki a vásárlóra (bár én a helyében tuti nem venném meg a fenti kommenteket nézve) inkább az eladóra, a vevő csak tudatlan és kidobott egy olyan kutyára pénzt, aki nem is az aminek megvette. Ebben ez a szőrnyű. Nyílt lopás és csalás történik, és a hülye ember még észre sem veszi, itt ez a szőrnyű...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!