Bolha és kullancsírtós nyakörv használ valamit?
Figyelt kérdés
A kutyámban rengeteg kullancs szokott lenni, és már kipróbáltuk a kullancsirtó sprayt, vagy azt a szert is ami egy folyadék és a kutya nyakára kell csepegtetni, de semmi sem használt, ugyanannyi kullancs volt benne mint előtte. Arra gondoltam veszek neki kullancsirtós nyakörvet. Mik a tapasztalataitok, érdemes pénzt kiadnom rá? Használ valamit?2012. ápr. 18. 16:09
1/4 anonim válasza:
Mi Scalibort használunk, nagyon meg vagyok elégedve vele, azóta 1 db kullancs nem volt benne, szúnyog sem csípte össze.
A nagyon olcsó nyakörvekben én nem bízok.
3/4 anonim válasza:
Szerintem jó a nyakörv, bár én is drágábbat akartam, mert én se bizok igazán az olcsóbban, de most olcsóbbat kellett vennem, úgy voltam vele, nem nagy pénzt dobok ki akkor sem ha véletlen nem válik be. Mielőtt nem volt rajta 3 kullancs is volt a kutyusomban..:( Mióta rajta van egyet sem találtam, és bolhát is láttam benne előtte és az sincs, szóval nekem az olcsóbb is bevált, bár a nevét ne kérdezd meg, mert elfelejtettem, legközelebb is csak úgy fogom megtalálni, hogy tudom ki árulja és az csak azt az egy félét.xD Szóval szerintem egy próbát megér.:)
4/4 anonim válasza:
Ha nem valami olcsó névtelent veszel, akkor igen. A kiltix például elég jó, a scalibor is, de egyébként cseppentősből is van jó márka, ami használ, csak nagyon meg kell válogatni, mit veszel. A frontline például sok helyen semmit nem ér, ellenben az advantixot egy ideje mindenki dicséri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!