Nagy hülyeség lenne egy 3 éves kisgyerek mellé huskyt venni?
egy kutya ha normálisan van szocializálva,nevelve, falkavezérség betartva ziher hogy nem fog harapni !! De a fellökést nem garantálom,még ha játékból is,Huskyk elég vadul tudnak játszani!
Más fajta nem tetszik?
1: Olvastam ... De ez elég egyedfüggő mondjuk úgyhogy.. Csak azért írtam hátha vannak itt husky gazdik és ők tudnak segíteni:)
2:de tetszik más is (pl beagle vagy elég gy kis keverék mnhelyi kutyus is csak gondoltam kicsit utánanézek:P
1. vagyok.
Szerintem elsőnek nézetek körül menhelyen ha nem találtok nektek tetsző kutyát akkor interneten nézetek.
Én a kutyámat 6hónaposan fogadtam örökbe az interneten (kiskutya.hu), a volt gazdija nagyon rendes volt mindent tudott a kutya fajtákról, csak mondta, mondta, mondta...:)
Most így néz ki.: http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__2866246-tetsz.. :)))
Sok sikert a kiskutyához!:)
Úgy alapjában véve én is pártolom a menhelyről örökbefogadást, de egy 3 éves kisgyerek mellé nem olyan jó ötlet egy ismeretlen múlttal rendelkező kutyát vinni.
Egyébként akit ismerek huskykat, gyerekekkel mind nagyon óvatosan bánnak. Amilyen hevesek egymással és még a felnőttekkel is, ha egy kisgyerek kerül a közelbe, rögtön lehiggadnak. Úgyhogy szerintem nem hülyeség.
itt nézegess körül,meglesz az esti programod:))
kiválasztottam neked hogy ember és gyerekbarát legyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!