Vannak itt olyanok, akik havanese kutyájuk szőrét hosszúra hagyják nőni?
Nekem is havanesem van, de én nem bírtam már a szőrével akkor sem, amikor még nem volt vészesen hosszú, mert gyakorlatilag minden séta után fésültem, de így is beleragadt minden és gubancos is lett.
Eddig ez volt a leghosszabb: [link]
Igaz még kölyök és szeretném majd hosszabbra hagyni a szőrét később, de még nem is találkoztam hosszú szőrű havanesevel. Van valami trükkje, hogy szép legyen és ne gubancolódjon annyira? A szeménél hogy igazítjátok el a szőrt, hogy kilásson? Nyáron nincs melege?
Ha még képeket is tudnátok mutatni azt megköszönném!:)
Köszönöm az eddigi válaszokat!:)
Kedves 2. válaszoló, tudnál pár tanácsot adni? Vagy legalább tudnál válaszolni a fent említett kérdésekre? Nagyon örülnék!:)
én azt ajánlom vegyél hozzá egy ilyen fésűt,ezzel minden vackot ki tudsz szedni a szőréből,csómótól elkezdve ágtól mindenig:
ez a spray még segít is a bontásban:
ezzel naponta átfésülöd ki tudsz szedni minden gubancot belőle! Szeménél fel szokták tűzni a szőrt ha belelógna,vagy kozmetikus megcsinálja neked,de kis gyakorlással otthon is tudsz neki szép szemöldököt csinálni! De azt a fésűt mindenképp szerezd be nagyon szeretek vele dolgozni!
Szerintem gyönyörűek amúgy hosszú szőrrel! Jah és száraz sampon se árt neki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!