3 éves kaukázusi és 2 éves kisfiu együtt?
Valami elkülönítést meg kell oldani, de sürgősen. Én sem hagynám egyetlen pillanatra sem felügyelet nélkül ezzel a kutyával.
És én mindenképp leülnék az anyósomékkal, megoldást találni erre a problémára. Különösen, hogy már rá is morgott a kisfiadra.
(Néhány éve egy család malamutja megölt két 3 hónapos ikercsecsemőt, amikor pár percre egyedül maradt velük.)
Persze nem feltétlen igaz ez minden kutyára, de ebben az esetben nekem ez valós prolémának tűnik.
Meg gondolom, ahogy jön a jó idő, nem lesz elég a gyereknek napi egy óra az udvaron.
Már a cím olvasása közben felállt a szőr a hátamon. Egy ekkora kutya morog egy 2 évesre. . .
Én úgy elzárnám a kutyát ahogy csak lehet. Még csak szikrányi esélye se legyen arra, hogy szembetalálkozhat vele a gyerek.
Nekünk is volt kutyánk amikor pici voltam(n juhász) de sosem tett ilyet. A lehető legóvatosabb mozdulatokkal játszott velem (és még ennek ellenére sem hagytak vele, nem úgy mint manapság a "kutya a családtagunk,olyan mint egy ember hitet valló" újhullámos szülők, akik "hagyják", hogy a kutya megkóstolja az egyedül hagyott porontyot).
Én beszélnék anyóssal, hogy hozzáértő, határozott, kutyatartásban jártas gazdát keressetek neki. Morbid dolog, de el lehet dönteni, hogy "vagy a kutya vagy a gyerek".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!