Atkás fül tisztításához paraffin olaj?
Igen, ki tudja tisztítani, de szólni fog h beteg a kutya füle, vidd el dokihoz (van olyan kozmetikus, aki beteg kutyához alapból hozzá se ér).
És attól, h tiszta lesz, a betegség még ott marad. És megy egyre mélyebbre, a vége az is lehet h megsüketül a kutya. Nem drága az atka elleni kezelés, ne más egészségén próbálj már spórolni! Főleg az olyanén ne, aki nem tudja elmondnai h milyen érzés...
Nem spórolni akarok, csak egy szimpla kérdés volt.
Ne forgassátok ki a szavaimat mert azt utálom.
Megvizsgálta a doki, vagy már többször volt akás a füle, hogy ennyire biztos vagy benne?
Parafin olajat semmiképp se használj rá!
Enyém most gyógyult ki két év folyamatos felülfertőződés után a fülatkából. Nagyon rossz érzés lehetett neki, állandó fejrázás, vakarózás...:((
Dexoryl, Surolan fülcseppet kaptunk mi rá és sok mást a vizsgálatokon kívül.
Mi kicsit speckóbb eset voltunk a fülatkások között is, de ne halogasd a dokit, mert utána sokkal nehezebb kikezelni, nem beszélve a szövődményekről. Van egy nagyon jó fültisztító, Otimax a neve, mi most tünetmentesen ezt használjuk tisztításra.
Nem biztos, hogy atka. Egy kutyagazdival beszélgettem, azt mondta szerinte azért vakarja a fülét, mert atkás.
Azt mondta ő paraffin olajat használna a helyemben. Csak nekem furának tűnt, az interneten sehol nem írják, ezért kérdeztem meg itt.
Voltunk ma dokinál. Azt mondta hogy egy k.vára nem atka. Egyszerűen csak nem lett kitépkedve a füléből a szőr, és a fülzsír miatt összeragadt és begyulladt.
Még jó, hogy nem öntöttem bele paraffin olajat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!