Mit ehet a kutya?
Figyelt kérdés
a kutyám imádja a macska kaját és csaj akkor eszi meg a kutyakaját ha keverem macska kajával szerintetek baj ha kap egy kis wiskast? mivel az kifejezetten macskáknak van nem lesz baja? előre is köszi2012. ápr. 14. 17:14
1/7 anonim válasza:
vann valamelyikben olyan anyag amit kutya nem ehett
2/7 anonim válasza:
Ha elkezd nyávogni hagyd abba. Addig viszont nyugodtan. Meg persze ha pénztárcád birja.
Anyukád macskái nem fogynak rohamosan?
3/7 anonim válasza:
Dehogy is, túl van misztifikálva ez az egész kutya etetés, meg persze a tápok is. Ma ez divat, mindenki rohadt lekiismeretes és persze szakértő. Az állatorvosunk azt mondta ő bizony főzne házikaját az ebeinek, ha lenne ideje. Azt adj neki, amit szeret. Persze az az egy valóban igaz, hogy ezek az állatkonzervek, amikben ezek a puha ételek vannak éppen nem a legjobbak. Valami ízfokozókat tesznek bele, hogy az állatok tömjék magukba, de a fontos anyagokból kevés van bennük. Kevesebb mint mondjuk a minőségi szárazeledelben. Ha lehet, házikosztot kell neki adni, hús, rizs, zöldségek.
4/7 anonim válasza:
Hát pl.macskát,mondjuk attól függ ha nagy testű akkor vizilovat,gepárdot,oroszlánt,tigrist,pumát és egyébb macska félét...de nem tudom láttam már a sajátomat csulát enni meg f*st nyalogatni....
5/7 anonim válasza:
a whiskas az egyik legrosszabb minőségű macska eledel a piacon... tele van színezékkel, tartósítószerrel, ízfokozóval,gabonával a macskák nagyon gyorsan rászoknak és szó szerint elvonási tüneteket produkálnak ha nem azt kapják... baja a kutyának kis mennyiségben szerintem nem lesz tőle de nem éppen egészséges és az ízfokozóknak hála (bár ezt nem tudom kutyánál is így van e) de szerintem nekik is erősen addiktív...ha magában nem eszi meg a tápot akkor inkább főzz neki hozzá valamit vagy egy normálisabb minőségű konzervet is keverhetsz hozzá ( a whiskasnál szerintem a tesco gazdaságos konzervvel is jobban járnál mert abban legalább nincs színezék és ízfokozó)
6/7 anonim válasza:
Olvasd el a konzerv vagy tasak hátoldalán a "nedvesség tartalmat"...Ez általában 80% szokott lenni...ez annyit tesz hogy a konzerv 80% víz....szóval ne túl tápláló...csak rendes kaja mellé adnám neki hébe hóba.
7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat :D
2012. ápr. 16. 15:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!