A törzskönyves itteni hozzászolók is ivartalanitják a kutyájukat?
Dehogy. A legtöbb csak szájkaratézik, mint minden más kommentelős oldalon. Csak itt például kutyák témakör van.
A nyakamat rá, hogy a negyedének már legalább volt fedezve/fedeztetve a kutyája. Több mint a felének minimum ivaros kutyája van és a többi. Csak erről mélyen hallgatnak. Jó volna néha önmagukba is nézni, nem csak lehordani egy-egy szerencsétlen embert sokszor már akkor amikor még ki se derült minden következmény.
(értem itt az olyanokat, hogy feltesz valaki egy kérdést például, hogy mi a teendő ha az újszülött kiskutyák nem szopnak. Helyből "leordítja" mindenki, holott aztán kiderül, hogy egy kutya beszökött és oda ellett a kert végébe...)
Persze ettől függetlenül jó, ha tanítják az embereket a felelős állattartásra, meg felhívják a figyelmet erre-arra, de néha olyan stílusban, hogy az már szerintem gáz. Illetve megkéne várni, az események kibontakozását is, kulturált módon utána kérdezni a még nem tisztázott részekre. Ha gáz a kérdező, akkor úgy is kiderül egy két kommentjéből. Én kutyám is ivaros, nyáron megy ivartalanításra, de nem azért mert annyian prédikálnak miatta, hanem a kutyám érdekében, hogy ne legyen később betegsége miatta.
Nem igazán értem a kérdés okát, illetve hogy a két nem választ adó hozzászólót miért kellett lepontozni!
A kérdésre a válasz: Magyar vizslám van! Nem fizetek adót utána, és nem kell ivartalaníttatni sem.
Hiába pontoztok le, attól még így van...
15:36-os voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!