Van aki a kutyájával biciglizik?
Hogy csinálod?
Csak egyszerűen a pórázt rákötöd a bicigli vázára?
Nem mész rá véletlenül a kutya lábára?
Tegnap elkondolkoztam mi lenne a a séta helyett bicigliznék a kutyámmal (nem lustaságból hiszen így is napi 2-3 órát sétálok vele) csak szerintem így nagyobb távot tudnék megtenni vele.
Többnyire mi is csak földutakon megyünk és olyankor szabadon mehet, de van, hogy pórázon van és úgy biciklizek, de olyankor semmiképp nem kötöm a vázra, a kezemben tartom a pórázt és csak lassan, óvatosan megyünk.
Ja és nem megyek rá a lábára hisz végig mellettem jön.
Rendszeresen bringázunk, igen :)
Ha sietek és nincs kedvem túlságosan "fegyelmezni", akkor az úton pórázon jön, de nem kötöm a vázra, fogom a kezemben. Ha leérünk a Duna partra, ott elengedem.
De az utcákban úgy is szoktunk menni, hogy Argos a járdán, én meg az úton.
A lábára nem megyek rá, mert a bringa jobb oldalán fut, és figyel rám, így érzi-látja a fordulást és fordul ő is, de szólni is szoktam neki.
Előző kistestű kutyámat gyakran rákötöttem a vázra illetve a hámjára, és ugyan nem húzott, de a bringa előtt futott majdnem feszes pórázon, az irányokat is egész jól tudta :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!